Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Fietsen naar Koh Kret Lowest price: Bel ons          Add to planner
Tour details
Bel ons
Duration: 1 day (08.00-16.00)
Een hele dag rustig fietsen langs de Chao Praya Rivier en omgeving ten noorden van Bangkok met als eindpunt het pottenbakkerseiland Koh Kret in de rivier.

Koh Kret is een eiland in de Chao Phraya Rivier. Het ligt in de provincie Nonthaburi op slechts 30 - 45 minuten rijden van Bangkok, maar deze tour gaat grotendeels per fiets en een klein stukje boot.
Rond 8 uur in de ochtend wordt u met een minibusje bij uw hotel opgehaald en rijden we naar de andere kant van de Chao Praya. Na een korte uitleg klimmen we op de TREK mountain bikes en begint de tocht. In een rustig tempo rijden we langs de rivier door kleine dorpjes en langs tempels en boomgaarden. Onderweg zwaaien de mensen ons vrolijk toe. We laten de rivier even achter ons en peddelen langs rijstvelden en nog meer fruitplantages.

Het eerste deel van de dag sluiten we dan af aan de oever van de rivier in Ban Bua Thong. Van daar steken we over naar Koh Kret. Op dit eilandje leeft een gemeenschap van pottenbakkers. Het zijn afstammelingen van de Mon, een van de vele Thaise bevolkingsgroepen, en ze hebben de ambachtelijke vaardigheden van hun voorvaderen in ere gehouden. Hun aardewerk staat bekend om de fraaie rood-zwart geglazuurde afwerking en de abstracte ontwerpen. Alles wordt met de hand gemaakt en in grote ronde ovens gebakken. Keuze in overvloed!

Langs smalle paadjes rijden we over het eiland en genieten van de fraaie natuur en de vergezichten over de rivier. We stappen even af bij een tempel, Wat Mon, waar een marmeren Mon stijl Boeddha staat en bezoeken het historische Mon pottenbakkerscentrum. Deze ontspannende en veelzijdige tocht eindigt in een restaurant aan de rivier waar we even kunnen relaxen voordat u per minibus terug naar uw hotel in Bangkok wordt gebracht.

Voorwaarden
Omschreven transfers van centraal gelegen Bangkok hotels
Lokale lunch
Versnaperingen
Entreegelden
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving
Begeleiding door ????n lokale Engelssprekende gids
Vervoer per airconditioned (mini)bus, open boot en fiets (met helm)
Onze persoonlijke zorg en attentie
Overige maaltijden en drankjes
Transfers van niet centraal gelegen Bangkok hotels
Persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies
Opmerkingen:
Het is verstandig om u luchtig te kleden en uzelf goed te beschermen tegen de zon en dichte schoenen te dragen.

Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Belgi?? of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azi?? afsluiten.
Bel ons
*Bel ons voor speciale aanbieding
Populaire Green Wood Travel tours