Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Prive minibus huur met chauffeur (Deluxe) Laagste prijs: ฿ 2,750.00          Add to planner
Tour details
฿ 2,750.00
Duration: 1 day (07.00-18.00)
Muang Boran is een enorm openluchtmuseum met meer dan 100 opvallende gebouwen op schaal uit de Thaise geschiedenis. Het is opgezet als een gigantisch park en mede daardoor wordt een dagje Muang Boran een prettige lange wandeling door de tijd. Elk Thais schoolkind (in ieder geval die min of meer in de regio wonen) is hier geweest, en nog altijd (vooral in de weekeinden; ga dus liever doordeweeks, als u kunt) is het museum park populair bij Thaise bezoekers. Het is een geliefd dagje uit. Ze zijn trots op deze Thaise pracht en praal en op de geschiedenis die hier wordt weerspiegeld.

U maakt deze dagtour op eigen gelegenheid. Dat geeft u de vrijheid te vertrekken wanneer het u uitkomt en net zo lang te blijven als u wilt. Inclusief in de dagtour is het entreebewijs voor het museum park, een Thaise lunch (tussen 11.00 en 14.00 uur) of diner (tussen 17.00 en 20.00 uur) en een golfkar tour van 3 uur. U moet zelf de golfkar besturen en uw paspoort kunnen overleggen. Deze dagtour is exclusief gids (die is niet nodig, u kunt prima zelf de weg vinden en overal zijn plattegronden en staat uitgelegd bij welk gebouw u bent en wat het is).

Ook de trip naar Muang Boran in Samut Prakan kunt u gemakkelijk zelf maken. Neem (bijvoorbeeld vanaf BTS Skytrain Siam) de BTS Skytrain naar Kheha (dat kost ongeveer drie kwartier). Dan is het nog minder dan een kwartier met de openbare `taxibus` songthaew (altijd leuk om een keer te doen).

Op weekeinden is er tot 14.30 `s middags een shuttleservice vanaf de Skytrain naar Muang Boran. Er wordt in de richting van Muang Boran nog gewerkt aan nieuwe stations van de Skytrain, het kan dus zijn dat er een station dichterbij is dat inmiddels open is.

Het museum park is open van 9.00 uur tot 19.00 uur.

Wat kan ik verwachten
Eigen dagtour expeditie naar een van de grootste openluchtmuseum parken ter wereld, waar het historische Thailand op een leuke en ontspannen manier tot leven komt. Inclusief entree, Thaise maaltijd en golfkar tour van 3 uur.
Voorwaarden
Entree
Thaise lunch of diner
Golfkar tour (3 uur)
Transport
Overige maaltijden en drankjes
Persoonlijke uitgaven
Populaire Green Wood Travel tours