Homepage > Phnom penh Tours > Phnom penh Tours Details
Fascinerend Cambodja (10 dagen)
Informatie
Er wordt geen minuut verspild in deze optimaal gevulde tiendaagse reis door Fascinerend Cambodja. Het wonder van Angkor Wat, de dorpjes en rijstvelden van Battambang, de tempels en pagodes in Phnom Penh en het liefelijke en koloniale Kratie, waar u dolfijnen in hun natuurlijke leefomgeving gaat zien, het zit allemaal in deze complete reis.

REISROUTE (zie kaart onderaan): PHNOM PENH - KRATIE - SIEM REAP - ANGKOR WAT - BATTAMBANG - POIPET (GRENS MET THAILAND)

Fascinerend Cambodja leidt naar het heiligdom de Smaragden Boeddha in de Zilveren Pagode en het Koninklijk Paleis in Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja; naar de indrukwekkende moderne geschiedenis van Pol Pot, de Toul Sleng gevangenis en de Killing Fields. Maar het onbetwiste hoogtepunt is Angkor Wat, de 12e eeuwse tempelstad, waar de Khmer lieten zien waartoe ze in staat zijn. Fascinerende tempel ruïnes, soms overwoekerd door bomen. Een groot gebied, maar de afwerking van de constructies en beelden is prachtig gedetailleerd. Een ervaring om nooit te vergeten.


Het is opvallend dat ondanks het gruwelijke recente verleden de Cambodjanen het lachen niet is vergaan. Het land herbergt een van de mooiste tempels in de wereld, maar voor veel reizigers is het uiteindelijk de vriendelijke bevolking die ze voor Cambodja doet vallen. Zij hebben het hart nog open voor vreemdelingen en reizigers. Dat maakt Cambodja tot een prettig land, dat zich nog graag laat ontdekken. Een land met unieke smaken, geuren en kleuren.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Round-trip
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 23/02/2024

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: