Homepage > Siem reap Tours > Siem reap Tours Details
Gouden driehoek van Cambodja (8 dagen)
Informatie
Cambodja bruist van levenslust en timmert energiek aan de toekomst. Dat doet het terwijl het met twee benen stevig in een turbulent verleden staat. In de tijd dat Europese steden nog dorpen waren en een hoogstaande cultuur daar nog ver te zoeken was bouwden de Khmer een tempelcomplex dat zijn weerga niet kende. Ook al zijn het nu ruïnes, de grandeur van Angkor Wat is voor veel hedendaagse bezoekers nog altijd overrompelend.

Geniet 8 dagen van het veelzijdige Cambodja. Gouden Driehoek combineert sfeer en cultuur, tempels en dolfijnen, het leven op het platteland met de ambitie van Phnom Penh.

REISROUTE (zie kaart onderaan): SIEM REAP - ANGKOR WAT - KRATIE - PHNOM PENH

Mensen die vooruit willen in de wereld, maar niet vergeten van de dagelijkse pleziertjes te genieten; dat fantastische wereldwonder Angkor Wat; Tonle Sap, een van de grootste zoetwatermeren in de wereld, met zijn dorpen op palen; hoofdstad Phnom Penh, de koloniale stad met de boulevard, waar de wonden van de gruwelijke tijd van Pol Pot nauwelijks zijn geheeld. En Kratie, waar de dolfijnen leven. Dit is een reis waarin u in iets meer dan een week op een fijne manier stevig kennis maakt met Cambodja, met het land en de mensen.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Round-trip
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 28/03/2023

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: