Homepage > Siem reap Tours > Siem reap Tours Details
Het wereldwonder Angkor Wat (4 dagen)
Informatie
Geen enkel andere tempel of tempelcomplex kan de vergelijking met Angkor Wat doorstaan. Er zijn mogelijk mooiere tempels, maar nergens anders bestaat een historisch religieus monument van deze omvang dat zo`n onvergetelijke indruk maakt. De verschillende tempels zijn weliswaar ru??nes, maar maken nog altijd voelbaar en inzichtelijk hoe het leven hier ooit geweest moet zijn. De impact die Angkor Wat op de bezoeker maakt is te vergelijken met die van de piramides van Gizeh in Egypte, de Taj Mahal in India en de Inca ru??nes in Peru.

Dit korte programma geeft u de mogelijkheid een of meerdere dagen in Angkor Wat te zijn, of de tempel te combineren met, bijvoorbeeld, een tocht naar de drijvende dorpen op het Tonle Sap meer. Siem Reap, de uitvalsbasis voor Angkor Wat is een prettige stad met een sfeervol centrum, vol restaurants, terrasjes en barretjes en een populaire avondmarkt.

U verblijft in het Sonalong Boutique Village & Resort, op loopafstand van het centrum van Siem Reap. Het hotel heeft een mooi zwembad en een open lucht restaurant.

Siem Reap is gemakkelijk per vliegtuig te bereiken vanuit Bangkok. Het is maar een uur vliegen.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Tour
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 03/12/2021

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: