Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Doi Inthanon Nationaal Park Lowest price: ฿ 1,350.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,350.00
Duration: 1 day (08.00-17.30)
Een vroeg vertrek vanuit Chiang Mai per minibus naar Thailand`s hoogste berg de Doi Inthanon (2.565 meter!). Het gebied rond deze berg, die een uitloper is van het Himalayagebergte, vormt een spectaculair nationaal park met een ongewoon rijke flora en fauna. Hier leven meer dan 300 soorten vogels en we maken diverse stops onderweg om foto`s te maken. De bochtige weg naar boven geeft mooie vergezichten over de omgeving en na het laatste steile stukje arriveren we op de top, die vlak is en vaak omgeven door nevels. Het kan hier behoorlijk koel zijn dus hou rekening met wat u aan kleding meeneemt.

We bezichtigen de Pagodes die hier gebouwd zijn ter ere van de Koning en Koningin en de ontzagwekkende Chedi. In het bezoekerscentrum leert u meer over de omgeving. Na de lunch in een lokaal restaurant dalen we af naar de fraaie watervallen van Mae Klang of Vachiratham. Uitstekend geschikte plekken voor mooie vakantiefoto`s. Op de terugweg stoppen we nog in Baan Sop Had, een dorpje waar de bewoners behoren tot de Karen bergstam.

In de namiddag bent u weer terug in uw hotel en kunt u terugblikken op een mooie dag in de natuur.

UNIEK: wij organiseren speciale maatwerkreizen voor VOGELAARS op aanvraag. Neem contact op met Green Wood Travel.

Voorwaarden
alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Chiang Mai hotels.) Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door professionele lokale Engelssprekende Thaise gidsen. Vervoer per airconditioned minibus. Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes, transfers van/naar niet centraal gelegen Chiang Mai hotels en facultatieve excursies
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Belgi?? of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azi?? afsluiten.
Opmerkingen:
* Deze dagtocht vindt plaats op basis van `join-in`. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een priv??-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
Populaire Green Wood Travel tours