Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Fietsen - Fatbike Adventure (Verharde & Onverharde wegen) Lowest price: ฿ 1,450.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,450.00
Duration: 08.30-12.30
Dit heb je nog nooit gedaan! Fiets op een elektrische fat bike door een van de mooiste streken van Thailand, die rond Chiang Mai. Dit Electric Fat bike Adventure geeft je die kans. In ongeveer vier uur tijd trap je je op deze heerlijke fietsen door de fraaiste natuur. Een betere manier om dit gebied goed op je in te laten werken is er bijna niet. De route op deze tour vergt best wel iets van je; je rijdt over onverharde en verharde wegen. Als het toevallig die nacht heeft geregend, moet je dus wat harder trappen (en kun je vies worden).

Fatbikes, eigenlijk Fat Tire Bikes, zie je nog niet veel in Thailand. Het zijn mountainbikes met grotere en dikkere banden dan de meeste andere fietsen. Dat maakt ze robuuster, steviger en zorgt ervoor dat fietsen nog leuker wordt. Oneffenheden op de weg of op een pad worden door de dikke banden opgevangen. De fatbikes hebben een elektrische aandrijving die trappen gemakkelijker maakt en voor extra fietskracht zorgt (als je wilt, hoeft niet natuurlijk).

Je fietst ongeveer 35 tot 40 kilometer. Je hebt dus flink wat van de mooie omgeving van Chiang Mai gezien. Om op kracht te komen is er na afloop een lunch inbegrepen. Ook vervoer van en naar centraal gelegen Chiang Mai accommodatie is inbegrepen. Je wordt voor de tour opgehaald door een lokale pickup en na de tour teruggebracht.
Voorwaarden
pick up van centraal gelegen hotels in Chiang Mai
Excursie als omschreven in de reisbeschrijving, onder begeleiding van een professionele lokale Engelssprekende gids. Fatbike, helm, handschoenen, water, eenvoudige lunch
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
overige maaltijden en drankjes, transfers van en naar niet centraal gelegen accommodatie in Chiang Mai, facultatieve excursies en persoonlijke uitgaven.
Opmerkingen:
Deze tocht is niet geschikt voor (jonge) kinderen, vergt een goede conditie en fietservaring. Deelnemers moeten minimaal 1.50 meter lang zijn. Minimaal 2 deelnemers in een groep, maximaal 8. De tocht duurt ongeveer 4 uur; de afstand bedraagt ongeveer 35 - 40 kilometer. Het is verstandig om u luchtig te kleden en u zelf goed te beschermen tegen de zon (pet mee nemen!) en dichte schoenen te dragen.

Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Belgi?? of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azi?? afsluiten.
Populaire Green Wood Travel tours