Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Tokkelen in Chiang Mai - Flight of the Gibbon Lowest price: ฿ 3,650.00          Add to planner
Tour details
฿ 3,650.00
Duration: 1 day (08.00-15.00)
Beleef de nieuwste zinnenprikkelende attractie van Chiang Mai! Met een uniek kabelsysteem wordt het mogelijk om het leven in het oerwoud mee te maken vanuit een perspectief dat voorheen alleen was voorbehouden aan gibbons en andere slingerapen.

We nemen u mee naar een prachtig natuurgebied. We stoppen In het dorpje Mae Kompong, waar de tijd wel lijkt te hebben stilgestaan. In de tijd van de papaverplantages was deze plaats een bastion voor de hilltribes, nu is het een thuis voor vriendelijke bosbewoners die er op ouderwetse wijze thee en koffie aanplanten. Hier ligt het startpunt van ons jungleavontuur. We klimmen hoog de boomtoppen in, en dalen weer af gebruikmakend van een ingenieus systeem van platforms, boomhutten, kabels en hangbruggen. Over een totale lengte van wel 2 kilometer worden zowel natuurliefhebbers als adrenalinejunks meegevoerd in een sensationeel, maar veilig avontuur door vrijwel ongerept tropisch regenwoud. Gehuld in een stevig tuigje wordt u veilig vastgeklonken aan strakgespannen kabellijnen tussen de bomen, waarmee u dan als een ware Tarzan van het ene punt naar het andere zweeft!
De tocht duurt tussen de 2 en 3 uur ( afhankelijk van de groepsgrootte)

Als u weer veilig beneden bent aangekomen lopen we nog een stukje door de fraaie natuur en passeren o.a. een idyllische waterval, waar u, afhankelijk van de waterstand, een duik kunt nemen in het frisse water voordat we terugrijden naar Chiang Mai.

Zoals u zich voor kunt stellen is deze tour niet echt geschikt voor mensen met hoogtevrees!

In een ding zullen we u moeten teleurstellen: u zult waarschijnlijk geen gibbons tegenkomen onderweg. Door de jacht en ontbossing is de gibbonpopulatie in Thailand gedecimeerd. De tourorganisatie trekt zich dit aan en spendeert 10% van haar inkomsten aan een project ter behoud van gibbons.

Voorwaarden
Alle vermelde maaltijden
Entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Chiang Mai hotels)
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door professionele lokale Engelssprekende Thaise gidsen
Vervoer per airconditioned minibus
Overige maaltijden
Fris en alcoholische drankjes
Persoonlijke uitgaven
Transfers van niet centraal gelegen Chiang Mai hotels en facultatieve excursies
Populaire Green Wood Travel tours