Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Chumphon 4 Eilanden Snorkel Tour Lowest price: ฿ 1,350.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,350.00
Duration: 1 day (09.00-16.30)
Zwembroek klaar, flippers aan, duikbril in de aanslag, gaan met die ba.... uh catamaran. Ben je gek op snorkelen, dan zit je goed, dit is echt wat voor jou, want op deze tour ga je echt heel veel vissen en koraal zien. Op het programma staan de vier eilanden Koh Mattra, Koh Lakrad, Koh La Wa en Koh Lung Ga Jiw, en een lunch op de boot.

Je wordt opgehaald op een van de volgende stranden: Sai Ree Beach, Thong Wua Lan Beach, Paradonpab Beach of in een centraal gelegen hotel in Chumphon. Met de minibus word je naar de pier gebracht, waar de catamaran al ligt te wachten. Er wordt tot ongeveer 4 uur op verschillende locaties gesnorkeld.

Bij het eiland Mattra ben je veel onderwater, en terecht. Je ziet er prachtig koraal en veel vissen. Maar er leeft op dit eiland ook een soort `reuzen` krab, eentje die bomen kan klimmen en het geluid maakt van een kip.

Koh Lakrad is een groot eiland en ziet er van bovenaf een beetje uit als een neushoorn. Het is ook herkenbaar aan de drie kalkstenen spitsen. Ook hier kun je uitgebreid snorkelen.

Koh La Wa is leuk vanwege de oranje gekleurde anemoonvis (Nemo!) en bijzonder vanwege de zeldzame zee-anemonen.

Het vierde eiland dat je op deze dag bezoekt heet Koh Lung Ga Jiw. Ook al perfect om te snorkelen, maar ook interessant door de groet kolonie zwaluwen.

Voorwaarden
Alle vermelde maaltijden (lunch buffet), vers fruit , drinkwater en omschreven transfers
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, snorkeluitrusting, zwemvesten en een lokale Engelssprekende gids
Toegang tot het Chumphon National Marine Park
Vervoer per open catamaran (boot).
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van niet centraal gelegen Chumphon hotels, en facultatieve excursies
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulering- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België?? of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.
Opmerkingen:
Neem een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril, pet of hoed mee.
het lunch buffet bestaat uit Thaise gerechten en zeevruchten. Heeft u andere wensen, vegetarisch, geen varkensvlees, laat dit bij het boeken weten.
Geschikt voor kinderen die goed kunnen zwemmen

Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, sluiting koraalriffen etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van deze tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
Populaire Green Wood Travel tours