Homepage > Hua hin Tours > Hua hin Tours Details
Fietsen - De kleuren van Hua Hin
Informatie
Stap op de fiets en ontdek alle geheimen van het koninklijke Hua Hin. U neemt een kijkje in het leven van de lokale bewoners, bezoekt een boksschool en tempels en geniet natuurlijk van het prachtige uitzicht over de helderblauwe blauwe zee.

Tijdens deze fiets tour zult u Hua Hin op een unieke manier leren kennen. U ervaart het leven van de lokale bevolking uit de stad en van het platteland rondom de stad.
Er worden regelmatig pauzes gehouden tijdens de tocht om te eten en drinken en uitleg te krijgen over de bezienswaardigheden. Ook zal er een heerlijke Thaise lunch worden geserveerd. De tocht is zeer ontspannen dus u hoeft geen ervaren fietser te zijn om deel te nemen. (U fietst ongeveer 25 tot 30 kilometer)
Na de start bij Cafe Amazon - Khao Takiab fietsen we er op los. U gaat onder meer naar de pier waar vissers druk bezig zijn met het binnenhalen van hun vangsten en naar de zeer lokale Chat Chai markt, waar u kunt genieten van de kleurrijke en geurrijke kraampjes. Er wordt ook een bekende Muay Thai boksschool aangedaan en het karakteristiek Hua Hin spoorwegstation.

U ziet ook het parelwitte strand, misschien een mooi moment om even te stoppen voor een verkoelend drankje.

Er is ook tijd voor een kennismaking met de lokale plattelandsmensen. Landinwaarts ziet u waar de bevolking werkt; op het land, in huis of op de boerderij. Hier ziet u ook hoe ananassen groeien. Uhhm nee ze groeien niet aan een boom!
U komt bij het Ake San Dot klooster (wel even 100 trapjes op) en Khao Hin Lek Fai, voor het mooie uitzicht. Hier krijgt u de gelegenheid om prachtige vakantie foto`s te maken of te genieten van de rustpauze.

De laatste kilometers zijn de beste. U gaat heerlijk bergafwaarts en kan genieten van de frisse bries door uw haar.
Bij deze fietstocht is veiligheid voor de deelnemers het belangrijkste. De tocht gaat over goede wegen en is met precisie uitgezet.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Programma tijd.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Tour
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 16/04/2024

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: