Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Pala-U waterval familie plezier Laagste prijs: ฿ 1,850.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,850.00
Duration: 1 day (08.00-15.00)
Op deze dagtocht nemen we u mee naar het ongerepte oerwoud dat tegen de berghellingen groeit westelijk van Hua Hin. We beginnen in een prachtige landelijke omgeving en stoppen onderweg bij een ananasplantage.

De Pala-U waterval ligt in het grootste Nationale Park van Thailand, Kaeng Krachan. Het park eindigt bij de bergketen westelijk van Hua Hin, die de grens vormt tussen Thailand en Myanmar.

Over een jungle-pad wandelen we naar de Pala-U- waterval, waar u kunt zwemmen en relaxen te midden van de prachtige weelderige natuur. Neem goede wandelschoenen mee die nat mogen worden want het is een hele klim. In het water ontvangt u een gratis vismassage therapie. U merkt het vanzelf.......

De lunch krijgt u geserveerd in een lokaal restaurant.
Voorwaarden
alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Hua Hin en Cha-Am hotels)
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door lokale Engelssprekende Thaise gids
Vervoer per airconditioned minibus
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes, transfers van/naar niet centraal gelegen Hua Hin en Cha-Am hotels en facultatieve excursies.
Opmerkingen:
Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecr??me en zonnebril.
Deze tour is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder en mits u over een normale, goede lichamelijke conditie beschikt en kan zwemmen.

* Deze dagtocht vindt plaats op basis van `join-in`. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een priv??-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
Green Wood Travel ook deze dagtocht priv?? voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!
Including pick-up from hotel in HuaHin and Cha-Am only
SURCHARGE for pick-up from Pranburi or Samroiyod hotels : +400 THB per person.

Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Belgi?? of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azi?? afsluiten.
Populaire Green Wood Travel tours