Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Red de dieren met Wildlife Rescue Center Lowest price: ฿ 1,350.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,350.00
Duration: 09.00-13.30
Na het ontbijt wordt u opgehaald in uw hotel en naar het Wildlife Rescue Center gebracht. Dit ligt op het terrein van een tempel in een landelijk gebied. Hier worden gehandicapte en zieke (wilde) dieren opgevangen.

Daar wordt u in het Elephant restaurant verwelkomt en krijgt u een korte inleiding over het ontstaan en functioneren van de Wildlife Friends Foundation Thailand. Een weg die niet altijd over rozen gaat maar dankzij het doorzettingsvermogen van Nederlander Edwin Wiek en zijn medewerkers lukt het nog steeds om hun missie te vervullen.

Dan is het tijd om naar buiten te gaan en kennis te maken met de verschillende dieren. Op 29 ha worden 400 dieren verzorgd. U ziet o.a. beren, apen, wilde katten, vogels en slangen. Ieder dier heeft zijn eigen, vaak trieste verhaal. Hier zult u geen shows zien en kunt u ook niet op de olifanten rondrijden maar wat u wel ziet en meemaakt is absoluut de moeite waard.

Rond 12.00 uur lunchen we in het restaurant samen met de vrijwilligers en kunnen we natuurlijk nog meer verhalen en informatie uitwisselen.

Na de lunch wordt u weer teruggebracht naar uw hotel. Donaties aan het Wildlife Rescue Center zijn meer dan welkom :-)

Voorwaarden
alle vermelde maaltijden
entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf Hua Hin & Cha Am)
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een (1x) professionele lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus
overige maaltijden
fris en alcoholische drankjes
persoonlijke uitgaven
transfers van andere hotels buiten Hua Hin & Cha Am en facultatieve excursies.
Populaire Green Wood Travel tours