Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Red dieren met Wildlife Rescue Center en olifanten waterballet Lowest price: ฿ 1,650.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,650.00
Duration: 1 day (09.00-16.00)
Een dagtour waarin u ervaart hoe verwaarloosde dieren worden opgevangen en met veel geduld en liefde een beter leven krijgen. U kijkt niet alleen maar doet zelf actief mee met het verzorgen van olifanten. Een ervaring die u niet snel zult vergeten.

Rond 09.00 uur wordt u opgehaald bij uw hotel en rijden we door het achterland van Hua Hin naar het centrum.
Daar wordt u in het Elephant restaurant verwelkomt en krijgt u een korte inleiding over het ontstaan en functioneren van de Wildlife Friends Foundation Thailand. Een weg die niet altijd over rozen gaat maar dankzij het doorzettingsvermogen van Nederlander Edwin Wiek en zijn medewerkers lukt het nog steeds om hun missie te vervullen.

Dan is het tijd om naar buiten te gaan en kennis te maken met de verschillende dieren. Op 29 hectare worden 400 dieren verzorgd. U ziet o.a. beren, apen, wilde katten, vogels en slangen. Ieder dier heeft zijn eigen, vaak trieste verhaal. Hier zult u geen shows zien en kunt u ook niet op de olifanten rondrijden maar wat u wel ziet en meemaakt is absoluut de moeite waard.

Rond 12.00 uur lunchen we in het restaurant samen met de vrijwilligers en kunnen we natuurlijk nog meer verhalen en informatie uitwisselen.
Na de lunch gaan we met de olifanten en de vrijwilligers het bos in en kunt u meehelpen met het verzorgen en baden van de olifanten. Een waar feest en waterballet!

Daarna heeft u de keuze om verder de heuvel op te lopen met de olifanten op zoek naar voedsel of u kunt samen met de vrijwilligers voedsel voor de andere dieren klaarmaken en uitdelen.

Rond 15.30 sluiten we deze enerverende maar unieke dag af en wordt u teruggebracht naar uw hotel. Donaties aan het Wildlife Rescue Center zijn meer dan welkom :-)

Voorwaarden
alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf Hua Hin & Cha Am)
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een (1x) professionele lokale Engelssprekende gids
Vervoer per airconditioned minibus
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, persoonlijke uitgaven, transfers van andere hotels buiten Hua Hin & Cha Am en facultatieve excursies.
Opmerkingen:
TOESLAG pickup Pranburi hotels: +200 THB per persoon.
Donaties aan het Wildlife Rescue Center zijn meer dan welkom :-)

+ OPTIONELE TOUR:
Naast de dagtour (T-0615a) is er ook een halve dagtour naar het Wildlife Rescue Center.

Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Belgi?? of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azi?? afsluiten.
Populaire Green Wood Travel tours