Homepage > Indonesia Tours > Indonesia Tours Details
Java Belevenis (15 dagen)
Informatie
Deze fascinerende 15 daagse Java rondreis is een belevenis vol hoogtepunten. Borobudur en Prambanan behoren tot de indrukwekkendste tempelcomplexen ter wereld. De zonsopkomst vanaf Mount Bromo is legendarisch.

REISROUTE (zie kaart onderaan):
BOGOR - BANDUNG (Tangkuban Perahu vulkaan) - KAMPUNG NAGA - WONOSOBO - BOROBUDUR - YOGYAKARTA - PRAMBANAN - COBAN RONDO (waterval) - BROMO - KALIBARU - BALI

Het veelzijdige Java zal zich op een geweldige manier aan u openbaren. Dat begint al in het tuinrijke Bogor waar de Nederlandse geschiedenis in Indonesië zich meteen laat gelden. Een historie die ook later in deze reis aanwezig blijft. Moeder Natuur heeft zich op Java van haar beste kant laten zien. Het is een eiland vol vulkanen, met watervallen en een zee van zand. U ziet rijstvelden en theeplantages, hoe gamelan instrumenten worden gemaakt en hoe het paleis van de sultan in het culturele Yogyakarta er van binnen uitziet. Uw neus wordt geprikkeld door de sulfaatdampen van de Tangkuban Perahu vulkaan en uw smaakpapillen zullen dansen op de markt in Jalan Malioboro. Maar bovenal: u komt ogen tekort!
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Round-trip
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 01/04/2023

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: