Homepage > Khao yai Tours > Khao yai Tours Details
PRIVE Vogels spotten in het Khao Yai National Park
Informatie
Vogels spotten in Khao Yai National Park (PRIVE tour). U gaat een volle dag op pad en op zoek naar kleurrijke en bijzondere vogels. Er zijn in Khao Yai meer dan 300 verschillende soorten aangetroffen. U wordt om 6 uur `s ochtends opgehaald en gaat als de spreekwoordelijke vroege vogel op pad om te speuren naar Siamese Fireback Pheasants, een Puff-throated Babbler, de Scaly-breasted Partridge of een paar White-crested Laughingthrush.

Lunch wordt opgediend in een lokaal restaurant. Hierna gaat het spotten naar vogels verder, maar bent u tegelijkertijd op weg naar de Haew Suwat watervallen, die dankzij Leonardo DiCaprio en de film The Beach wereldberoemd werden. Hierna gaat u per auto naar The Lonely Cliff, die zo`n 1200 meter boven de zeespiegel ligt en dus een mooi uitzicht over het nationale park biedt. Op de weg terug hopen we olifanten te zien. De natuur gaat hier zijn eigen gang, het is geen dierentuin, dus we moeten een beetje geluk hebben. U bent rond 6 uur `s avonds weer `thuis`.

Khao Yai, Thailands oudste en een van de grootste en populairste natuurparken in het land. De valleien zijn groen en weelderig, hebben watervallen en worden bewoond door wilde olifanten, makaken, neushoornvogels, gibbons en nog veel meer. Khao Yai National Park is zo`n tweeduizend vierkante kilometer groot en staat op de Werelderfgoedlijst van de Verenigde Naties, voornamelijk omdat het een intact zijnde `moesson woud` of `droog woud` herbergt, een meer open vorm van bebossing dan het dichtere tropisch regenwoud. Dat tropische regenwoud is er ook in Khao Yai, net als graslanden. Er zijn duizenden soorten planten aangetroffen en alleen dus al meer dan 300 verschillende soorten vogels (let op de `gak gak gak` van de Hornbill, de Neushoornvogel).
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Programma tijd.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Tour
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 14/04/2024

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: