Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Wrakduiken bij Koh Rang Lowest price: ฿ 2,950.00          Add to planner
Tour details
฿ 2,950.00
Duration: 1 day (08.00-17.00)
Met uw PADI-certificaat kunt u nu nog meer ontdekken van de prachtige onderwaterwereld. Kom nu duiken op een van de mooiste plekken van Thailand. De meeste duikstekken zijn multi-level van ongeveer 5 meter tot 30 meter. De omgeving van Koh Chang is een van de meeste kleurrijke gebieden om te duiken. Een ervaring die u nooit meer zal vergeten.

Wat kan ik verwachten
Tijdens deze duiktrip zal u met een instructeur de onderwaterwereld van Koh Rang ontdekken. De dag bestaat uit twee duiken van circa een uur. U wordt begeleid naar allerlei mooie riffen en kan genieten van alle exotische vissen en Thailand`s grootste wrak en kunstmatig rif, de `HTMS Chang`. Tijdens deze duiktrip nuttigen we een heerlijke Thaise lunch.
Voorwaarden
twee duiken
duikuitrusting (BCD + Fins + Mask + Tanks & Regulator)
begeleiding door een lokale Engelssprekende* instructeur
duikverzekering
transfers van en naar centraal gelegen Koh Chang hotel
lokale lunch
fruit
drinkwater en frisdranken
overige maaltijden
alcoholische drankjes
overige transfers van niet centraal gelegen Koh Chang hotels
National Park fee (200 THB pp)
persoonlijke uitgaven
facultatieve excursies
Reis- medische- annulerings- en andere typen Verzekeringen
Opmerkingen:
deze excursie is geschikt voor iedereen met een PADI-certificaat en een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen. Er is geen gezondheidsverklaring nodig. Wel moet er bij aanvang een medische verklaring ingevuld worden die vraagt naar jouw medische achtergrond. Bij hoge uitzondering is het nodig een gezondheidsverklaring te krijgen van een dokter voordat je kan deelnemen.
*Op verzoek kan Green Wood Travel een Nederlandssprekende duikinstructeur bevestigen indien beschikbaar!
Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, sluiting national park, koraalriffen etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van Wrakduiken bij Koh Rang blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
Populaire Green Wood Travel tours