Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Zeekajakken & snorkelen in Angthong Marine Park Laagste prijs: ฿ 2,400.00          Add to planner
Tour details
฿ 2,400.00
Duration: 1 day (08.15-16.00)
Het Angthong Marine Park is een verzameling van 42 eilandjes in de Golf van Siam. De kalksteen waar ze uit bestaan zorgt voor grillige vormen en mysterieuze grotten en spelonken. Een fascinerende wereld om te ontdekken met ongerepte stranden en een rijk onderwaterleven. Een dag lang bent u de ontdekkingsreiziger in deze sprookjesachtige wereld.

Tussen 08.15 en 08. 45 wordt u opgehaald bij uw hotel en naar de Thongsala pier gebracht. Hier nuttigen we eerst een licht ontbijt waarna u in een comfortabele boot stapt die u binnen 90 minuten naar het park vaart.
Tijd om het heldere water in te gaan en te snorkelen op de mooiste plekken bij de eilandjes Koh Wao of Koh Tay Plaow.
We varen door naar Talay Nai. Dit eiland heeft een prachtig emerald groen binnenmeer. We beklimmen een heuvel om daarna een adembenemend mooi uitzicht te hebben over alle 42 eilanden van het nationale park.
Terug aan boord varen we naar een paar bounty eilandjes zoals Monkey Island en Lion Island en genieten van de spectaculaire omgeving.

Op het mooiste strand van Koh Sam Sao wordt er een buffetlunch geserveerd met de heerlijkste Thaise gerechten waarna u, afhankelijk van uw keuze, kunt relaxen op het strand, gaat snorkelen of per kajak varend langs de eilandje de mooiste grotten kunt ontdekken.

Rond 15.30 varen we weer terug naar Koh Pha-Ngan na deze heerlijke dag op zee en wordt u teruggebracht naar uw hotel.
Wat kan ik verwachten
Zeekajakken en snorkelen in het mooist Marine Nationale Park van Thailand.
Voorwaarden
Alle vermelde maaltijden.
Omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Koh Pha-Ngan hotels).
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving.
Begeleidt door een professionele lokale Engelssprekende gids.
Vervoer per airconditioned minibus en/of open pickup truck en diverse open boten.
Overige maaltijden.
Toegangsprijs Angthong Marine Park en Koh Nang Yuan.
Fris- en alcoholische drankjes.
Transfers van niet centraal gelegen Koh Pha-Ngan hotels.
Persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Opmerkingen:
  • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen). Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek., zonnecrème en zonnebril.
  • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van `join-in`. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag.
  • Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
  • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, sluiting koraalriffen etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Zeekajakken & snorkelen in Angthong Marine Park blijft te allen tijde gehandhaafd.
  • Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.

  • Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië.
    Reviews
    Populaire Green Wood Travel tours