Homepage > Koh pha-ngan Tours > Koh pha-ngan Tours Details
Zeekajakken & snorkelen in Angthong Marine Park
Informatie
Het Angthong Marine Park is een verzameling van 42 eilandjes in de Golf van Siam. De kalksteen waar ze uit bestaan zorgt voor grillige vormen en mysterieuze grotten en spelonken. Een fascinerende wereld om te ontdekken met ongerepte stranden en een rijk onderwaterleven. Een dag lang bent u de ontdekkingsreiziger in deze sprookjesachtige wereld.

Tussen 08.15 en 08. 45 wordt u opgehaald bij uw hotel en naar de Thongsala pier gebracht. Hier nuttigen we eerst een licht ontbijt waarna u in een comfortabele boot stapt die u binnen 90 minuten naar het park vaart.
Tijd om het heldere water in te gaan en te snorkelen op de mooiste plekken bij de eilandjes Koh Wao of Koh Tay Plaow.
We varen door naar Talay Nai. Dit eiland heeft een prachtig emerald groen binnenmeer. We beklimmen een heuvel om daarna een adembenemend mooi uitzicht te hebben over alle 42 eilanden van het nationale park.
Terug aan boord varen we naar een paar bounty eilandjes zoals Monkey Island en Lion Island en genieten van de spectaculaire omgeving.

Op het mooiste strand van Koh Sam Sao wordt er een buffetlunch geserveerd met de heerlijkste Thaise gerechten waarna u, afhankelijk van uw keuze, kunt relaxen op het strand, gaat snorkelen of per kajak varend langs de eilandje de mooiste grotten kunt ontdekken.

Rond 15.30 varen we weer terug naar Koh Pha-Ngan na deze heerlijke dag op zee en wordt u teruggebracht naar uw hotel.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Programma tijd.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Tour
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 02/03/2024

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: