Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Snorkelen in paradijselijk Koh Pha-Ngan Lowest price: ฿ 2,150.00          Add to planner
Tour details
฿ 2,150.00
Duration: 1 day (07.30-17.00)
Koh Pha-Ngan is een prachtig buureiland van Koh Samui, bedekt met palmbomen en ruim voorzien van koraalriffen. Het heeft u veel meer te bieden dan alleen de bekende Full Moon Party`s!

`s Morgens vroeg vertrek vanuit de hotelreceptie naar de pier. Per boot varen we over tropische wateren naar de Thongsala Pier op Koh Pha-Ngan. Onderweg krijgt u van de gids uitleg over het volledige dagprogramma. Na aankomst gaan we direct op verkenning met een lokale opstaptaxi naar een fraai gedecoreerde Chinese tempel. De gids vertelt hier over gebruiken en gewoonten. Vanaf de tempel heeft u panoramisch uitzicht over Koh Pha Ngan en de zee. Het is tijd om verder te gaan; de volgende bestemming is het eilandje Koh Mah.

Hier gaan we snorkelen (incl. snorkeluitrusting) en van nabij de vrolijke tropische vissen en kleurrijke koralen bewonderen. Na alle inspanning en indrukken is het tijd voor uw Thaise lunch. Voldaan genieten we van de Phaeng waterval in het `National Forest Park`. Neem een duik in het koele water en kijk uit over het strand van de Full Moon party`s, Haad Rin.

In de namiddag is het tijd om terug te keren naar de Thongsala Pier. Eenmaal aangekomen op Koh Samui nemen we afscheidt van de gids en brengt de chauffeur u terug naar uw hotel.
Voorwaarden
alle vermelde maaltijden, vers fruit, drinkwater, frisdrank en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Koh Samui hotels)
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, snorkeluitrusting, zwemvesten en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids
Vervoer per airconditioned minibus en diverse open boten
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van andere Koh Samui hotels, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Opmerkingen:
Vervoer per reguliere boot is afhankelijk van de weersgesteldheid.
Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecr??me en zonnebril.

Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, sluiting koraalriffen etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Snorkelen in paradijselijk Koh Pha-Ngan tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.


Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Belgi?? of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azi?? afsluiten
Populaire Green Wood Travel tours