Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Krabi Phang Nga Bay Tour Laagste prijs: ฿ 1,850.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,850.00
Duration: 1 day (08.30-16.00)
De tour begint al bij het hotel. De tocht naar de pier in Phang Nga voert door indrukwekkende rubberplantages. Eenmaal daar aangekomen gaat de reis verder per longtail-boot. U vaart door mangrovebossen en door grotten. Als filmliefhebber herkent u wellicht de omgeving uit de film "The Man with the Golden Gun" met James Bond.

Verder zult u versteld staan van de recht uit zee oprijzende kalkrotsen van maar liefst 350 meter hoog. De lunch genieten we in een dorp met `sea gypsies (zeezigeuners)`, waar ongeveer 120 families wonen. Ze leven voornamelijk van visvangst. Na het eten nemen we een kijkje bij deze opmerkelijke mensen. We bezoeken de school en de moskee.

Aan de wal bezoeken we de tempel Wat Suwan Kuha, ook bekend als Wat Tham (letterlijk: de grot tempel). Deze grot tempel huisvest ook een 15 meter lange Liggende Boeddha. Binnen is het mooi en rustig; buiten wachten de wilde apen op u om op hun beurt aapjes te kijken.

De reis voert vervolgens naar de botanische tuin Tanboke-Koranee, in het nationaal park dat bekend staat om zijn kleine watervallen en torenhoge bomen in een echt tropische omgeving.

Wat kan ik verwachten
Een dag op zee middenin een Avatar landschap.
Voorwaarden
Alle vermelde maaltijden, vers fruit en drinkwater.
Omschreven transfers (Ao Nang hotels).
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving.
Zwemvesten.
Begeleiding van een lokale Engelssprekende gids.
Vervoer per airconditioned minibus en diverse open boten.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes.
Transfers van andere Krabi hotels.
Persoonlijke uitgaven.
Facultatieve excursies.
Entree National Park.
Opmerkingen:
  • Vervoer per reguliere of longtail boot is afhankelijk van de weersgesteldheid.
  • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.
  • Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
  • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, sluiting koraalriffen etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Phang Nga Baai tour blijft te allen tijde gehandhaafd.
  • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van `join-in`. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.

  • Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Azië afsluiten.
    Populaire Green Wood Travel tours