Homepage > Vangvieng Tours > Vangvieng Tours Details
Fietsen en tuben in Vang Vieng
Informatie
Fietsen en tuben in Vang Vieng. Dit is een heel relaxt dagje waar je ook nog eens in een blauwe lagune gaat zwemmen en als je zin hebt naar een grot kunt klimmen. En dat allemaal met het spectaculaire kalksteengebergte van Vang Vieng als decor. De boog kan niet altijd gespannen zijn, en vandaag geldt dat zeker.

Vang Vieng is wereldberoemd omdat het waarschijnlijk het allermooiste natuurgebied heeft dat je in Laos zult aantreffen. Het heeft groene dalen, riviertjes die langs de heuvels meanderen en worden omringd door eeuwenoude kalksteenformaties. Na het ontbijt stap je op de fiets om rustig op weg te gaan naar de eerste stop van vandaag: een uitdagende blauwe lagune. Het is ongeveer een uurtje fietsen en er is alle tijd om goed om je heen te kunnen kijken. Hier fiets je immers niet elke dag!

Neem je zwembroek mee, want uiteraard wordt er even heerlijk gezwommen en opgefrist. Hier kan een korte klim (200 meter) naar de bronzen liggende Boeddha in de Tham Phoukham grot worden gemaakt. Nog voordat we gaan lunchen fietsen we langs een dorp waar Hmong bergstammen leven.

Het toch al niet hoge tempo van deze dag gaat omlaag als je je opmaakt om in alle rust in een grote rubber (auto)band de Nam Song rivier af te dobberen. Af en toe zal je van een paar omliggende barretjes een touw worden toegeworpen om je te verleiden een biertje of Lao Lao te kopen. Eenmaal terug in Vang Vieng kan de dag al niet meer stuk, maar een van die prachtige zonsondergangen zet er toch nog een kroontje op.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Programma tijd.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Tour
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 03/12/2021

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: