Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Nong Nooch tropische tuinen Lowest price: ฿ 750.00          Add to planner
Tour details
฿ 750.00
Duration: 1 day (09.00, 14.00)
Zoiets als Nong Nooch Tropical Garden heeft u nog nooit gezien. Een prachtig ontworpen tropische botanische tuin op een oppervlakte van maar liefst 2 km2. U kunt er een verzameling van vele soorten planten zoals orchidee??n, palmbomen en cactussen bewonderen. Prachtig al die verschillende exotische bloemen, de nationale trots van Thailand.

Maar dat is niet alles: In Nong Nooch Garden worden ook diverse optredens verzorgd zoals traditionele Thaise dansen, dierenshows en vechtsporten. We gaan terug in de tijd en bekijken een antiek Thais huis waar u een indruk krijgt van de manier waarop het land bewerkt werd met de ambachtswerktuigen die hier worden tentoongesteld. Als u nog zin heeft in een tochtje over het water dan kunt u een waterfiets huren en op uw gemak over het meer peddelen, nagenietend van alle indrukken van deze dag.

Verder heeft Nong Nooch Garden nog een kleine dierentuin met daarin een bijzondere vlindertuin.

Historie
Aanvankelijk lag het in de bedoeling om op het aangekochte grondstuk een fruitplantage aan te leggen, maar het werd dus een tropische tuin die in 1980 zijn deuren openden. De tuin is in de loop der jaren uitgegroeid tot een waar lustoord. En dan hoeft u echt geen tuinfreak of -kenner te zijn om van de werkelijk schitterende aangelegde tropische tuin te kunnen genieten.

Openingstijden: dagelijks van 08.00u tot 18.30u.

Voorwaarden
alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Pattaya hotels)
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door lokale Engelssprekende Thaise gidsen
Vervoer per airconditioned minibus
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, persoonlijke uitgaven, transfers van niet centraal gelegen Pattaya hotels en facultatieve excursies
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen Verzekeringen af te sluiten in Belgi?? of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azi?? afsluiten
Opmerkingen:
1. Mee? Camera & zonnebrandcr??me
2. Aan? Losse luchtige kleren en sandalen of slippers
3. Doen? Niets, je kunt het helemaal overlaten aan onze gidsen
4. Verwacht? Een prachtig ontworpen tropische botanische tuin
Populaire Green Wood Travel tours