Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Phi Phi Eilanden per Speedboot Laagste prijs: ฿ 1,750.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,750.00
Duration: 1 day (08.00-17.00)
Koh Phi Phi is een kleine archipel in de provincie Krabi in het zuiden van Thailand. Koh Phi Phi Don is het grootste eiland van de groep en is het enige eiland met permanente bewoners, terwijl het kleinere Koh Phi Phi Leh beter bekend is als de filmlocatie voor de film "The Beach" uit 2000. Het is beslist de moeite waard de befaamde eilanden Phi Phi Ley en Phi Phi Don met een dagtocht te bezoeken.

In de ochtend wordt u opgehaald van uw hotel en wordt u naar de Nopparat Thara pier gebracht vanwaar de speedboot vertrekt. Ons eerste stop is bij de Bamboo Island, een klein witte strandeiland met helder turquoise-kleurig water. Hier heeft u de tijd om te gaan snorkelen of te relaxen op het strand. Hierna varen we door naar Phi Phi Leh, waar u de fraaie omgeving van het eiland kunt bekijken (Maya Bay, Loh Sama Bay, Pileh Bay en de zogeheten Viking Grot waar de Thai, vooral door Chinezen gewilde en kostbare vogelnestjes op spectaculaire manier verzamelen).

Na de lunch varen we naar Phi Phi Don waar ook uw lunch wordt geserveerd. U krijgt de gelegenheid om rond te kijken en te winkelen. Snorkelen in het heldere water geeft een onvergetelijke indruk van de kleurrijke vissen en koralen.

Eind van de middag arriveren we bij uw hotel waar u met veel plezier terug zult denken aan uw reis langs de Phi Phi eilanden.

Wat kan ik verwachten
Een dag op het wat met de mooiste vergezichten zowel boven al onderwater.
Voorwaarden
Alle vermelde maaltijden, vers fruit, drinkwater.
Omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Krabi hotel).
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, snorkeluitrusting, zwemvesten.
Begeleidt door een lokale Engelssprekende gids.
Vervoer per airconditioned minibus en diverse open boten.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes.
Persoonlijke uitgaven.
Transfers van andere Krabi hotels.
Facultatieve excursies.
Entreegeld marine national park.
Opmerkingen:
  • Vervoer per speedboot of reguliere boot is afhankelijk van de weersgesteldheid.
  • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.
  • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, sluiting koraalriffen, Marine National Parks etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Phi Phi eiland-tour blijft te allen tijde gehandhaafd.
  • Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
  • *Deze dagtocht vindt plaats op basis van `join-in`. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.

  • Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.
    Populaire Green Wood Travel tours