Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Roeien door de Mangrove Laagste prijs: ฿ 2,900.00          Add to planner
Tour details
฿ 2,900.00
Duration: 1 day (08.30-15.30)
Een unieke manier om de fascinerende mangrovebossen, grotten en prachtige natuur van de Phang Nga baai te ontdekken per traditionele roeiboot. U wordt geroeid en kan volop genieten van al het moois om u heen.

Deze tocht brengt u terug naar de dagen dat er nog geen speedboten waren. U vaart per traditionele roeiboot, de "Rua Jaew", voort geroeid door uw schipper die dit, ook traditioneel, al staande doet. En zo kan u in alle rust om u heen kijken en u verwonderen over de bijzondere rotsformaties van kalksteen met verscholen grotten die het landschap domineren.
Tussen 08.00 en 08.30 uur wordt u opgehaald bij uw hotel en per minibus naar het afgelegen vissersdorpje Baan Kok Krai gebracht aan de baai van Phang Nga. Hier gaan we aan boord van een langstaartboot die ons naar de Klong Marui rivier vaart. Rond 10.30 uur stappen we in onze roeiboot en gaan op ontdekkingstocht langs de mangrovebossen en de zeegrotten van Phang Nga. In de Pee Hua Toe grot bewonderen we prehistorische tekeningen die aangeven hoe eeuwen geleden hier al mensen woonden. Een andere grot waar we langzaam doorheen varen is de Thom Lod grot met een verzameling stalactieten en stalagmieten die zorgen voor een sprookjesachtige sfeer.

Tijd voor de lunch: we gaan van boord en kunnen genieten van een heerlijke lunch in een lokaal restaurant aan de rivier. Na de lunch maken we kennis met de lokale vissers van het dorp en ervaren hoe zij hier leven. We nemen ook nog een kijkje bij een oesterkwekerij voordat we rond half vier weer in de minibus stappen die u naar uw hotel terugbrengt met de herinnering aan een dag die u niet snel zal vergeten.
Voorwaarden
alle vermelde maaltijden (lunch), entreegelden, reddingsvest en omschreven transfers vanaf Phuket (Kata-, Karon- & Patong Beach), Krabi (Ao Nang Beach voor min. 4 personen) of Khao Lak (centrum voor min. 4 personen.)
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een professionele lokale Engelssprekende gids
Vervoer per airconditioned minibus en open roeiboot
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
overige maaltijden, (boot)transfers, bagage afhandeling en facultatieve excursies
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Belgi?? of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunnen niet in Thailand of Zuidoost-Azi?? worden afgesloten.
Opmerkingen:
niet vergeten; zwemkleding, zonnebril, hoofddeksel, zonnebrand, badlaken, lichte kleding en camera.
Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de (water)wegen, getijde etc. moeten we routes soms wijzigen. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de tour blijft te allen tijde gehandhaafd.
Populaire Green Wood Travel tours