Homepage > Sri lanka Tours > Sri lanka Tours Details
Sri Lanka Kleurrijk Erfgoed (15 dagen)
Informatie
Het kleurrijk erfgoed van Sri Lanka overrompelt menige bezoeker al bij aankomst. Nieuwe kleuren, geuren en smaken gaan u hier veroveren. Daar hoeft u niet eens heel veel moeite voor te doen. In een prettig tempo brengt deze reis u in 15 dagen naar de hoogtepunten van Sri Lanka. Het voormalige eiland Ceylon wordt omringd door de Indische Oceaan en is overzichtelijk klein (denk aan Nederland). Omdat het zich zonder al te veel te reizen laat ontdekken, is er alle tijd om te genieten van smaragdgroene rijstvelden, bronskleurige stranden, levendige dorpjes, woestijngebieden, tropische oerwouden met wilde dieren en heuvelland vol theeplantages.

REISROUTE: NEGOMBO - SIGIRIYA LION ROCK - POLLONARUWA ANCIENT CITY - KANDY - KAMBULLA ROCK CAVE - PINNAWELA OLIFANTEN WEESHUIS - PERADENYIA BOTANICAL GARDENS - NUWARA ELIYA (LITTLE ENGLAND) - HORTON PLAINS - ELLA - UDAWALAWE - TISSAMAHARAMA - YALA NATIONAL PARK - TANGALLE BEACH - GALLE - NEGOMBO

We noemen alvast een paar mogelijke hoogtepunten. De leeuwenrots steekt zo`n 200 meter boven de jungle en de wijde omgeving uit. Het platform op de top van de rots werd in de gloriedagen van Sigiriya helemaal volgebouwd met koninklijke gebouwen (optionele tour). Dan: de rotstempel van Dambulla, ook wel bekend als de Gouden Tempel van Dambulla. Een geïsoleerde rotsmassa van 152 meter hoog en 1,5 kilometer (!) in doorsnede vormt het dak van een tempelcomplex. Maar ook: Klein Engeland, waar u zich even in een Brits heuvellandschap waant; de edelstenen stad Ratnapura en de Tempel van de Heilige Tand. De tand van Boeddha in deze tempel is het belangrijkste religieuze relikwie van Sri Lanka. En dat is echt nog lang niet alles!

Sri Lanka en de Malediven vormen een prachtige combinatie. Eenmaal in Sri Lanka is het een `kleine` stap naar de droomeilanden van de Malediven.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Round-trip
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 26/05/2024

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: