Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
De lagune van Khao Sok (2 dagen) Lowest price: ฿ 3,300.00          Add to planner
Tour details
฿ 3,300.00
Duration: 2 days / 1 night(s)
Khao Sok maakt een onvergetelijke indruk op iedereen die het Thaise natuurgebied heeft bezocht. U zult zich later herinneren hoe u ging kajakken en zwemmen in de lagune, hoe u de zon zag ondergaan, hoe de lunch smaakte in het drijvende restaurant en hoe u in de jungle hebt gewandeld, een grot hebt bezocht en met een bamboo raft de rivier bent afgevaren.

Het decor bij deze activiteiten is adembenemend. Het Cheow Lan Lake is ontstaan toen in 1982 de Raja Phraba Dam werd aangelegd om elektriciteit op te wekken. Grote delen van de jungle zijn daardoor overstroomd. Majestueuze rotsformaties rijzen loodrecht uit het water op en er komen nog steeds boomtoppen boven het water uit. Khao Sok is een van de mooiste nationale parken van Thailand en bestaat grotendeels uit dicht, onontgonnen regenwoud en steile bergen van kalksteen.

De lagune van Khao Sok is twee dagen genieten van de omgeving en tegelijkertijd een hoop plezier. De omgeving is stil, de locatie van uw drijvend resort afgelegen en alleen per boot bereikbaar. U leert Khao Sok op een bijzondere manier kennen.

Wat kan ik verwachten
Khao Sok maakt een onvergetelijke indruk op iedereen die het Thaise natuurgebied heeft bezocht. U zult zich later herinneren hoe u ging kajakken en zwemmen in de lagune, hoe u de zon zag ondergaan, hoe de lunch smaakte in het drijvende restaurant en hoe u in de jungle hebt gewandeld, een grot hebt bezocht en met een bamboo raft de rivier bent afgevaren.
Reisroute
DAG 1: Per boot naar het resort, zwemmen, kajakken, zonsondergang, genieten.

Vroege gedeelde ophaalservice van het vliegveld, treinstation of een centraal gelegen hotel in Surat Thani zodat u omstreeks 10.30 uur op de pier staat van het Chiew Larn (of Raja Phraba) meer.

Om 10.45 uur wordt u opgehaald bij de pier van Ban Chiew Larn. De boot vaart weg om 11 uur en dat is uw trip ook echt begonnen. Maak kennis met de prachtige omgeving van Khao Sok. De kalkstenen rotspieken en het meer. Er wordt kort gestopt bij de Three Brothers Rock, een niet te versmaden fotomoment.

Tegen 12 uur bent u dan op uw plaats van bestemming, uw drijvende raft. Na het inchecken is er een Thaise lunch in het drijvend restaurant van het resort.

U gaat met een lokale ranger van het Huay Thum Chan Forest een trek lopen, bamboo raften en naar de Coral Cave.

De rest van de middag kunt u naar eigen bevinden inrichten. Rust lekker uit, ga zwemmen of een stukje peddelen met een kajak.

Om half zes trekt u er op uit om gezamenlijk de zonsondergang te gaan zien. Daarna is het diner (rond 7 uur) in het drijvende restaurant. Geniet van de sterren en de beelden en geluiden van de jungle en het meer.


Meals: lunch, diner

Transfer: boot

Hotel: The Laguna Chiewlarn
DAG 2: Ochtendmist, terug naar de pier.

De ochtend begint vroeg. Om half zeven is er koffie en thee. De boot waarmee u naar de mooiste plekken gaat kijken om de ochtendmist te zien, vertrekt om 7 uur.

Ontbijt is er als u een half uurtje later weer terug bent. Daarna is het helaas tijd om uit te checken. De boot brengt u terug naar de pier.

We kunnen u afzetten bij het kantoor van Lomprayah rederij (inclusief) voor een snelle doorreis per catamaran naar Koh Samui of Koh Pha-Ngan of Koh Tao. Een andere optie is de luchthaven of treinstation van Surat Thani (inclusief).


Meals: ontbijt

Transfer: boot

Hotel: -
Voorwaarden
Alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers
Vervoer van en naar Surat Thani (vliegveld, treinstation of centraal gelegen hotels in Surat Thani)
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleid door een lokale Engelssprekende gids
Vervoer als omschreven per open boten
Verblijf in basis accommodatie (met eigen sanitair en airconditioning)
Er is elektriciteit (generator) en airconditioning van 18 uur `s avonds tot 6 uur `s ochtends. Geen internet, wifi of mobiel signaal
Advies: breng uw eigen handdoek mee. Vooral in de moessontijd zijn de handdoeken ter plekke nauwelijks droog te krijgen
Overige maaltijden, overige transfers
Entree Nationaal Park (300 baht volwassenen, 150 baht kinderen), entree Huay Thum Chan Forest (200 baht volwassenen, 100 baht kinderen)
Fris en alcoholische drankjes, persoonlijke uitgaven, trein- of vliegtickets, bagage afhandeling en facultatieve excursies
Opmerkingen:
Breng stevige antislip schoenen die nat mogen worden, makkelijke kleding, zwemkleding, handdoek, zonnelotion, muggenolie, verrekijker, zaklamp, persoonlijke medicatie en een regencape (afhankelijk van het seizoen)

Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de (water)wegen, hotelsluiting etc. kunnen routes of accommodaties soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Lagune van Khao Sok tour blijft te allen tijde gehandhaafd.

Deze meerdaagse excursie is geschikt voor iedereen die goed kan zwemmen, met een gezonde fysieke conditie. Bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.

Wij verplichten klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere Verzekeringen af te sluiten in Belgi?? of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunnen niet in Thailand of Zuidoost-Azi?? worden afgesloten.
Populaire Green Wood Travel tours