Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Khao Sok Lake - In het hart van de natuur (2 dagen) Lowest price: ฿ 5,450.00          Add to planner
Tour details
฿ 5,450.00
Duration: 2 days / 1 night(s)
Hier droomt u misschien wel van: midden tussen de groene rotspieken drijft u op het heldere, eindeloze meer. U zwemt nog even rustig rond voordat de sterrenhemel de avond betovert. `s Ochtends trekt langzaam de mist over de bergen en toont de ruige rotsen en het meer weer in volle glorie. Het leuke is: het hoeft geen droom te zijn, u kunt dit echt beleven in het drijvende resort The Greenery op het Khao Sok Lake, dat in het Khao Sok National Park ligt.

Kijk alleen even naar de luchtfoto, wie wil dit niet? Het enorme meer, dat door de lokale bevolking nog altijd Cheow Lan Lake Meer wordt genoemd, is ontstaan toen in 1982 de Raja Phraba Dam werd aangelegd om elektriciteit op te wekken. Khao Sok is een van de mooiste nationale parken van Thailand en bestaat grotendeels uit dicht, onontgonnen regenwoud en steile bergen van kalksteen.

U verblijft twee dagen op en rond dit meer, u kunt er zwemmen en kajakken en u maakt boottochtjes in de omgeving, naar het panoramische Guilin Thailand en naar Little Ha Long Bay. Ook zit er een wandeltocht in dit programma zodat u het meer van een hoger gelegen uitzichtpunt kunt zien.

De accommodatie ligt op een spectaculaire plek in het meer. U logeert in een drijvend `rafthouse`, een drijvende bungalow. Er is overdag niet de hele tijd elektriciteit. Er zijn superior kamers in de Greenery Villa, tweepersoonsbed. Kamers boven met balkon, beneden met terras. Verder airconditioning, badkamer met toilet. Er kan een bed worden bijgeplaatst. Kamers kunnen worden verbonden, dus geschikt voor 2 of 4 (of meer) personen.

Ook zijn er voor families geschikte bungalows over twee verdiepingen. Beneden staat een tweepersoonsbed en is een terras, boven twee eenpersoonsbedden en een balkon. Airconditioning, 1 badkamer met toilet (voor beide verdiepingen). Er kan een bed worden bijgeplaatst, maar dan wordt het erg krap.

Wat kan ik verwachten
Twee dagen in Khao Sok National park. De accommodatie ligt op een spectaculaire plek in het meer. U logeert in een drijvend `rafthouse`, een drijvende bungalow. U verblijft op en rond dit meer, u kunt er zwemmen en kajakken en u maakt boottochtjes in de omgeving, naar het panoramische Guilin Thailand en naar Little Ha Long Bay. Ook zit er een wandeltocht in dit programma zodat u het meer van een hoger gelegen uitzichtpunt kunt zien.
Reisroute
DAG 1: Naar Khao Sok Lake, zwemmen en kajakken, boottrip naar Little Ha Long bay.

U wordt op tijd opgehaald op het vliegveld, treinstation of een centraal gelegen hotel in Surat Thani zodat u om 11.30 uur op de pier van Cheow Lan Lake (Raja Phraba) per boot naar The Greenery Panvaree kunt worden gebracht. Al meteen een mooie kennismaking met dit prachtige natuurgebied. Na ongeveer een uur komt u bij The Greenery aan en kunt u inchecken. Alle (drijvende) kamers liggen direct aan het meer en hebben een balkon met uitzicht, maar elektriciteit is beperkt bruikbaar.

Na de lunch kunt u gaan zwemmen of kajakken op het meer. Verder heeft ook niemand er bezwaar tegen als u op uw terras gaat zitten mijmeren. Om 16.30 uur begint een boottrip naar Little Ha Long Bay, een verwijzing naar het beroemde eilandencomplex voor de kust van Vietnam.

U bent rond 20.00 uur terug voor het diner en een avond onder de sterren.


Meals: lunch, diner

Transfer: boot

Hotel: The Greenery Panvaree
DAG 2: Ochtendgloren en zonsopkomst. Naar de pier via Guilin Thailand.

Vroeg uit de veren, want om 6.30 uur begint de 'Morning Safari'. Wandeling naar de plek waar u een mooi uitzicht over de zonsopkomst hebt en u de ochtendmist langzaam over het water ziet verdwijnen.

Om 7.30 uur is het tijd om te ontbijten. Geniet nog even van het uitzicht en de prachtige locatie waar u de nacht hebt doorgebracht. Om 9 uur wordt u per long tail boot via het panoramische Guilin Thailand naar de pier gevaren. Rond 10 uur komt u daar aan en wordt u terug gereden naar Surat Thani.

We kunnen u afzetten bij het kantoor van Lomprayah rederij (inclusief) voor een snelle doorreis per catamaran naar Koh Samui of Koh Pha-Ngan of Koh Tao. Een andere optie is de luchthaven of treinstation van Surat Thani (inclusief).


Meals: ontbijt

Transfer: boot

Hotel: -
Voorwaarden
Alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleid door een lokale Engelssprekende gids
Vervoer als omschreven per openbare lokale (mini)bus of open pick-up truck en diverse open boten
Vervoer van en naar Surat Thani (vliegveld, treinstation of centraal gelegen hotels in Surat Thani)
Verblijf in basis accommodatie (met eigen sanitair, minibar, airconditioning en ventilator
Er is elektriciteit (generator) en airconditioning van 18 uur `s avonds tot 8 uur `s ochtends. Geen internet, wifi of mobiel signaal
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
Overige maaltijden, overige transfers
Entree Nationaal Park
Fris en alcoholische drankjes
Persoonlijke uitgaven
Trein- of vliegtickets
Bagage afhandeling
Facultatieve excursies
Opmerkingen:
Breng antislip schoenen die nat mogen worden, makkelijke kleding, zwemkleding, handdoek, zonnelotion, muggenolie, verrekijker, zaklamp, persoonlijke medicatie en een regencape (afhankelijk van het seizoen)
Advies: breng uw eigen handdoek mee. Vooral in de moessontijd zijn de handdoeken ter plekke nauwelijks droog te krijgen.

Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de (water)wegen, hotelsluiting etc. kunnen routes of accommodaties soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Khao Sok Lake - In het hart van de natuur tour blijft te allen tijde gehandhaafd.
Deze meerdaagse excursie is geschikt voor iedereen die goed kan zwemmen, met een gezonde fysieke conditie. Bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.

Wij verplichten klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere Verzekeringen af te sluiten in Belgi?? of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunnen niet in Thailand of Zuidoost-Azi?? worden afgesloten.
Populaire Green Wood Travel tours