Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Khao Sok Lake - In het hart van de natuur (3 dagen) Lowest price: ฿ 8,650.00          Add to planner
Tour details
฿ 8,650.00
Duration: 3 days / 2 night(s)
Drie dagen in een van de mooiste natuurgebieden van Thailand: het Khao Sok Lake in het Khao Sok Nationale Park. Groene rotspieken en een helder, eindeloos meer, dat `s avonds een prachtige sterrenhemel te voorschijn tovert. `s Ochtends trekt langzaam de mist over de bergen en verschijnen de ruige rotsen en het meer weer in volle glorie. Uw basis is het drijvende resort The Greenery.
Kijk alleen even naar de luchtfoto, wie wil dit niet? Het enorme Cheow Lan Lake, zoals de lokale bevolking het meer nog altijd noemt, is ontstaan toen in 1982 de Raja Phraba Dam werd aangelegd om elektriciteit op te wekken. Khao Sok is een van de mooiste nationale parken van Thailand en bestaat grotendeels uit dicht, onontgonnen regenwoud en steile bergen van kalksteen

U verblijft twee dagen op en rond dit meer, u kunt er zwemmen en kajakken en u maakt boottochtjes in de omgeving, naar het panoramische Guilin Thailand, naar de Prakarang grot met de koraal stalagmieten en naar Little Ha Long Bay. Ook zitten er wandeltochten in dit programma: naar een hoger gelegen uitzichtpunt en naar de `Emerald Lagoon`.

De accommodatie ligt op een spectaculaire plek in het meer. U logeert in een drijvend `rafthouse`, een drijvende bungalow. Er is overdag niet de hele tijd elektriciteit. Er zijn superior kamers in de Greenery Villa, tweepersoonsbed. Kamers boven met balkon, beneden met terras. Verder airconditioning, badkamer met toilet. Er kan een bed worden bijgeplaatst. Kamers kunnen worden verbonden, dus geschikt voor 2 of 4 (of meer) personen.

Ook zijn er voor families geschikte bungalows over twee verdiepingen. Beneden staat een tweepersoonsbed en is een terras, boven twee eenpersoonsbedden en een balkon. Airconditioning, 1 badkamer met toilet (voor beide verdiepingen). Er kan een bed worden bijgeplaatst, maar dan wordt het erg krap.

Let op: entree voor het Nationale Park en entree voor de Prakarang grot zijn niet inbegrepen (elk ongeveer 5 euro).

Reisroute
Dag 1: Naar Khao Sok Lake, zwemmen en kajakken, boottrip naar Little Ha Long bay

U wordt op tijd opgehaald op het vliegveld, treinstation of een centraal gelegen hotel in Surat Thani zodat u om 11.30 uur op de pier van Cheow Lan Lake (Raja Phraba) per boot naar The Greenery Panvaree kunt worden gebracht. Al meteen een mooie kennismaking met dit prachtige natuurgebied. Na ongeveer een uur komt u bij The Greenery aan en kunt u inchecken. Alle (drijvende) kamers liggen direct aan het meer en hebben een balkon met uitzicht, maar elektriciteit is beperkt bruikbaar.

Na de lunch kunt u gaan zwemmen of kajakken op het meer. Verder heeft ook niemand er bezwaar tegen als u op uw terras gaat zitten mijmeren. Om 16.30 uur begint een boottrip naar Little Ha Long Bay, een verwijzing naar het beroemde eilandencomplex voor de kust van Vietnam.

U bent rond 19 uur terug voor het diner en een avond onder de sterren.


Meals: Lunch, Diner

Transfer: boot

Hotel: The Greenery Panvaree
Dag 2: Morning Safari, zwemmen of luieren, Prakarang grotten, Emerald Lagoon.

Vroeg uit de veren, want om 6.30 uur begint de 'Morning Safari'. Wandeling naar de plek waar u een mooi uitzicht over de zonsopkomst hebt en u de ochtendmist langzaam over het water ziet verdwijnen.

Om 7.30 uur is het tijd om te ontbijten. Geniet hierna op uw gemak van het uitzicht en de prachtige locatie, ga zwemmen of kajakken. Na de lunch (12 uur) wacht u een avontuurlijke boottocht naar de Prakarang grotten (met op koraal lijkende stalagmieten) en een 'jungle trek' naar de 'Emerald Lagoon'. Met enig geluk ziet u een paar van de vele diersoorten die hier leven en wat zeldzame planten.

Er wacht u opnieuw een fraaie avond aan het meer. Om 19 uur is het diner klaar en dan hoeft u alleen nog maar te genieten.


Meals: Ontbijt, Lunch, Diner

Transfer: boot

Hotel:  The Greenery Panvaree
Dag 3: Per long tail boot via Guilin Thailand terug naar de pier.

Om 8 uur is het tijd om te ontbijten. Geniet nog even van het uitzicht en de prachtige locatie waar u de nacht hebt doorgebracht. Om 9 uur wordt u per long tail boot via het panoramische Guilin Thailand naar de pier gevaren. Rond 10 uur komt u daar aan en wordt u terug gereden naar Surat Thani.

We kunnen u afzetten bij het kantoor van Lomprayah rederij (inclusief) voor een snelle doorreis per catamaran naar Koh Samui of Koh Pha-Ngan of Koh Tao. Een andere optie is de luchthaven of treinstation van Surat Thani (inclusief).
 


Meals: Ontbijt

Transfer: boot
Voorwaarden
alle vermelde maaltijden
entreegelden en omschreven transfers
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleid door een lokale Engelssprekende gids
Vervoer als omschreven per openbare lokale (mini)bus of open pick-up truck en diverse open boten. Vervoer van en naar Surat Thani (vliegveld
treinstation of centraal gelegen hotels in Surat Thani). *Er is elektriciteit (generator) en airconditioning van 18 uur `s avonds tot 8 uur `s ochtends. Geen internet
wifi of mobiel signaal. Advies: breng uw eigen handdoek mee.Vooral in de moessontijd zijn de handdoeken ter plekke nauwelijks droog te krijgen
overige maaltijden
overige transfers
entree Nationaal Park en entree Prakarang Cave
fris en alcoholische drankjes
persoonlijke uitgaven
Populaire Green Wood Travel tours