Hotel details
Hoewel veel reizigers alleen op doorreis van en naar Laos, aan de andere kant van de Mekong rivier, in Chiang Khong overnachten is een langer verblijf in dit mooie en mooi gelegen boetiek hotel zeker aan te raden.

Accommodatie: het hotel is in Balinese stijl gebouwd en de 20 Superior kamers zijn comfortabel ingericht. Zij hebben alle airconditioning, tv, koelkast/minibar, gratis Wi-Fi en een grote badkamer met douche. Een extra bed bij zetten is mogelijk. Vanuit elke kamer heeft u zicht op de machtige Mekong rivier die voor de deur langs stroomt.

Faciliteiten: ontbijten of dineren in het dak restaurant is een ware belevenis. De keuken serveert zowel Thaise als Europese gerechten maar het meest bijzondere van dit restaurant is wel het onovertroffen uitzicht over de rivier.
Even helemaal ontspannen kunt u tijdens de traditionele Thaise massage die hier ook gegeven wordt.

Locatie: aan de rustige rivier boulevard van het kleine stadje Chiang Khong, gelegen aan de Mekong rivier.

Opmerkingen...: vanaf hier is er een populaire grensovergang, per boot, naar Laos, aan de overkant van de rivier.
Vanaf hier vertrekken de Mekong River Cruises naar en van Luang Prabang. Chiang Khong ligt ongeveer 1 uur rijden van Chiang Rai.
Faciliteiten
  •        Verboden te roken
  •  
  •        Receptie 24 uur per dag open
  •  
  •        Parkeren mogelijk
  •  
Kamer type
18m2. Kamers zijn comfortabel ingericht. Zij hebben alle airconditioning, tv, koelkast/minibar, gratis WiFi en een grote badkamer met douche. Een extra bed bij zetten is mogelijk. Vanuit elke kamer heeft u zicht op de tuin of de machtige Mekong rivier die voor de deur langs stroomt
Superior at Hotel
 
  ฿1,250.00  incl. ontbijtVraag aan
Populaire Green Wood Travel tours