Hotel details
Dit fraaie resort is een verbouwd oud koloniaal huis aan de vredige Maeklong rivier. U voelt zich hier terug in de tijd maar met alle gemakken van vandaag de dag. De echt Thaise omgeving en de prima service zorgen voor een onvergetelijk verblijf.Accommodatie: de 14 zeer sfeervol ingerichte kamers liggen in het oude huis en in de tuin eromheen. U kunt kiezen uit Standard Garden Meaklong, Superior Thai House Amphawa1, Superior Thai House Amphawa 2,3 en Bangkhonthee 1,2, Deluxe Garden Maeklong en Maeklong Suite. Zij beschikken alle over airconditioning, minibar, satelliet TV, kluisje en badkamers met douche.Faciliteiten: het restaurant verzorgt heerlijke Thaise gerechten. Mocht u een massage willen hebben dan kan dat hier door lokale masseurs.Locatie: aan de Mae Klong rivier, waar u `s avonds duizenden vuurvliegjes kunt zien. Aan de overkant ligt het beroemde Mae Klong treinstation midden in de `treinmarkt` en ook de Amphawa drijvende markt en andere bezienswaardigheden zijn dichtbij. De afstand naar Bangkok is ongeveer 70 km.Opmerkingen...: Bewonder in deze omgeving de vuurvliegjes die kort na zonsondergang opduiken in de bomen aan de rivier. Ze zijn er het hele jaar, maar vooral tussen mei en oktober. De Amphawa weekend markt is nog niet ontzettend beroemd bij reizigers, maar wel bij de Thai. Elk weekeinde komen hier (tot uit Bangkok) mensen op af; voor de sfeer, de winkeltjes en -uiteraard- het eten. Om een nog beter idee te krijgen van wat de Thai in het weekeinde doen, kunt u een boottocht langs charmante locale tempels maken. Dit gebied rond Amphawa heeft een eervolle vermelding gekregen van de Verenigde Naties (Unesco) omdat het nog altijd een authentieke Thaise omgeving is met veel locale cultuur en originele waterwegen (khlongs, kanaaltjes).Het handigst om deze locatie te bereiken en in de omgeving rond te kijken is natuurlijk met eigen vervoer zoals b.v. een minibus met chauffeur of autohuur.

Faciliteiten
  •        Restaurant
  •  
  •        Bar, lounge
  •  
  •        Tuin
  •  
  •        Familiekamers
  •  
Kamer type
15m2. Deze kamers liggen in Thaise stijl gebouwde huisjes in de tuin. Zij zijn geschikt voor twee personen en hebben een Queensize bed.
Standard Garden (Maeklong 7)
  Callus   
     incl. ontbijtBel ons

11m2. In Thais huis in de tuin gelegen en in Thaise stijl ingericht met Queensize of twee enkelbedden
Superior Thai House (Amphawa 1)
  Callus   
     incl. ontbijtBel ons

13m2. De kamers in dit in de tuin gelegen Thaise huis zijn alle geschikt voor twee personen. U heeft de keuze uit Kingsize of twee enkelbedden. De kamers in het Bangkhontee huis zijn iets groter, 18m2.
Superior Thai House (Amphawa 2-3)
  Callus   
     incl. ontbijtBel ons

13m2. De kamers in dit in de tuin gelegen Thaise huis zijn alle geschikt voor twee personen. U heeft de keuze uit Kingsize of twee enkelbedden. De kamers in het Bangkhontee huis zijn iets groter, 18m2.
Superior Thai House (Bangkhontee 1-2)
  Callus   
     incl. ontbijtBel ons

19m2. U heeft hier een Kingsize bed. De kamers zijn in moderne stijl ingericht in wit of bruin
Deluxe Garden (Maeklong 8-9)
  Callus   
     incl. ontbijtBel ons

Reviews
Populaire Green Wood Travel tours