Homepage > Chumphon Tours > Chumphon Tours Details
Eco-Logic Experience (3 dagen) Laagste prijs: ฿ 6,150.00          Add to planner
Tour details
฿ 6,150.00
Duration: 3 days / 2 night(s)
Het Eco-Logic resort heeft geen vijf sterren maar wel een miljoen. Die echte sterren illustreren dit bijzondere resort uitstekend: midden in de jungle is geen ruimte voor poespas; genieten van de simpele dingen van het Thaise leven van elke dag worden hier tot kunst verheven. Een paar dagen in deze fraaie omgeving brengen u rust, verdieping en zorgen voor plezier. U gaat de tuin in om de ingredi??nten voor een maaltijd te plukken, u leert som tam maken, gaat met een bamboe vlot de rivier af, picknicken, zwemmen, naar een apen opvanghuis en voor de zonsondergang gaat u naar zee.

Dit resort is geschikt voor alle leeftijden. Kinderen kunnen er meedoen aan yoga, thai boksen (muay thai) of pony rijden. Volwassenen kunnen er hun talenkennis bijspijkeren, zich laten masseren, aan yoga doen, een kookcursus volgen, leren zeep te maken of meehelpen op de zorgboederij. Eco-Logic is namelijk niet zomaar een resort in de jungle.

De Stichting Thai Child Development (TCDF), een Nederlandse/Thaise stichting met Nederlands management (allemaal op vrijwilligersbasis) maakt al sinds 2004 het verschil in de levens van hulpbehoevende Thaise kinderen. Zij bouwden een schooltje voor kinderen met een beperking en helpen waar nodig bij studie of financiering voor operaties. Het resort waar u verblijft is opgestart om de projecten te kunnen ondersteunen. Er wordt niet van u verwacht dat u iets anders doet dan genieten, maar mocht u willen, dan is hulp bij het planten van lemongrass of bomen, of hulp aan de zorgboederij van harte welkom.

Eco-Logic ligt midden in de jungle tussen Ranong en Chumphon en is bereikbaar vanuit Surat Thani, Chumphon en Ranong.

Alle activiteiten kunnen aangepast worden aan de kinderen, van yoga tot kookcursus tot oppas. Er is een grote speeltuin en een aparte speelkamer bij het restaurant.
Wat kan ik verwachten
Rustige omgeving, midden in de natuur. Activiteiten die passen bij deze Thaise locatie: zwemmen, vlotvaren, yoga, Thais koken, zonsondergang aan zee, apenopvang, wandelen en massages. Tot rust komen, uw batterijen opladen met en tussen de Thai.
Reisroute
DAG 1: Welkom in de jungle, welkom bij Eco-Logic Resort

 

U bent hier al vroeg in de ochtend welkom. Het programma begint na het inchecken en het verkennen van uw bungalow. Die bungalows zijn eenvoudig maar sfeervol. Ze worden elke dag schoongemaakt.

Rond tien uur begint uw afwisselende dagprogramma met een bezoek aan de school. Daarna gaat u met de kokkin de tuin in om de benodigdheden voor een heerlijke, zelf te maken som tam, een groene papaja-salade te maken. Kunt u dat voortaan ook. Na de lunch, we nemen de tijd, gaat u rond 4 uur met een bamboe vlot de rivier op voor wat ontspannen waterplezier.

Tegen de tijd dat de zon ondergaat wordt het kampvuur aangestoken en leert u hoe u zelf in bamboe een snack kunt koken. Er wordt niet vergeten ook diner te serveren. Geniet van die al eerder genoemde miljoenen sterren met een lekkere kokosnoot cocktail in uw hand.

Uw bungalow staat aan de rivier. Het open restaurant heeft uitzicht over de bergen en de vallei.


Meals: lunch, diner

Transfer: -

Hotel: Eco-Logic
DAG 2: Wandeltocht naar de waterval. Apen-opvang. Zonsondergang aan zee.

 

U wordt waarschijnlijk wakker van een arsenaal aan vreemde geluiden uit de natuur. Om 8.30 staat het ontbijt klaar.

Om 10 uur vertrekt u voor een wandeltocht van twee uur naar een waterval. Daar kunt u zwemmen en gaat u picknicken. We zijn een paar uur verder als u naar een lokaal apen-opvanghuis gaat.

De dag krijgt een mooi einde aan zee. Het is een klassieker maar het blijft mooi: zonsondergang aan zee.

U kunt in Eco-Logic uw programma uitbreiden met bijvoorbeeld yoga-les (ook voor kinderen), een kookcursus, een bezoek aan heetwaterbronnen en een tempel. Thaise massage, voetreflexologie massage, Thais boksen, pony rijden voor kinderen, meditatie lessen of Thai boksen (muay thai). Voor de meeste van deze activiteiten dient u iets bij te betalen.


Meals: ontbijt, lunch, diner

Transfer: pick up truck

Hotel: Eco-Logic
DAG 3: Veel te kort

 

Na het ontbijt blijkt de tijd razendsnel te zijn voorbij geschoten. Uw verblijf in Eco-Logic zit erop.

U kunt natuurlijk altijd een of meerder nachten bijboeken. Bijvoorbeeld om vanuit Eco-Logic een dagtocht per houten boot een snorkeltrip naar een eiland in het nationale marine park Leam Son te maken.

Vervoer van en naar Eco-Logic is niet inbegrepen, maar Green Wood Travel kan dit allemaal voor u regelen.


Meals: ontbijt

Transfer: -

Hotel: Eco-Logic
Voorwaarden
Alle vermelde maaltijden en entreegelden.
Verblijf in eenvoudige maar comfortabele ventilator gekoelde kamer met eigen sanitair en warm en koud stromend water.
Er is alleen accommodatie beschikbaar met tweepersoonsbedden, dus geen aparte bedden.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Overige maaltijden, fris- en alcoholische dranken.
Niet vermelde transfers.
Persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Bagageafhandeling.
Opmerkingen:
Kinderen mee? Van harte welkom!

 • Het is mogelijk om diverse activiteiten bij te boeken gedurende uw verblijf, Voor jongere kinderen heeft de TCDF Eco-Logic Lodge diverse kinderactiviteiten.

 • U kunt vertrekken van en/of doorreizen naar:
 • Bangkok - Per vliegtuig van Bangkok naar Ranong en/of slaaptrein Bangkok - Chumphon Lang Suan station v.v.
 • Vliegticketprijs is niet inclusief (vanaf 2.800 THB per persoon enkele reis)
 • Transfer van Ranong luchthaven naar de TCDF Eco-Logic is vanaf 1000 THB enkele reis (max. 6 pers.)
 • Treintickets 2e klasse airco sleeper (Bangkok - Chumphon Lang Suan) zijn: 1100 THB p.p.
 • Transfer van Chumphon Lang Suan treinstation naar de TCDF Eco-Logic is vanaf 1400 THB enkele reis (max. 6 pers.)
 • Transfer van Khao Lak Hotel naar de TCDF Eco-Logic is vanaf 3500 THB enkele reis (max. 6 pers.)

 • Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen Verzekeringen af te sluiten in Belgie of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunnen niet in Thailand of Zuidoost-Azie worden afgesloten.
  Reviews
  Populaire Green Wood Travel tours