Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Autoreis: Kompas op Noord-Thailand (10 dagen)
Informatie
Deze route van de bruisende hoofdstad Bangkok naar "de Roos van het Noorden" Chiang Mai voert langs vele interessante steden, prachtige tempels en schitterende natuur. Het is aan u wanneer u wilt stoppen en of u onderweg dingen wilt inlassen of overslaan. Wij geven deze reistips om u nog meer te laten genieten van de gebieden waar u doorheen rijdt.

Onderweg verblijft u in hotels die zeker niet doorsnee zijn en door de plek waarop ze liggen, meestal in de natuur, een extra dimensie geven aan deze reis.
Vanaf Bangkok naar de groene heuvels en rivieren van Kanchanaburi, beroemd en berucht om zijn oorlogsverleden.
Vanaf Kanchanaburi naar het landelijke Uthai Thani en vervolgens de oude cultuur met zijn fascinerende tempelpark in Sukhothai. Verder naar het noorden ontdekt u het dorpsleven en oude ambachten in de heuvels van Phrae. De oude en leuke stad Nan is ons volgende doel dat we bereiken via kronkelige wegen langs thee en koffie plantages.
Via de uitlopers van de Himalaya rijden we naar Chiang Rai waar we na een ontdekkingstocht door de omgeving dan uiteindelijk het einddoel van deze avontuurlijke autotocht bereiken, de tweede stad van Thailand, Chiang Mai.

Waar moet u op letten, wat moet u weten om veilig door Thailand te rijden. Dit alles kunt u vinden op Autoreizen in Thailand. Nieuwsgierig? Stuur een email of bel 070 250 0062 voor meer gedetailleerde informatie.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Round-trip
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 23/02/2024

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: