Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Autoreis: Kompas op Oost-Thailand (10 dagen)
Informatie
Oost-Thailand is ook beter bekend als de Isaan. Hier lijkt het alsof de tijd heeft stil gestaan. de Isaan is het armste deel van het koninkrijk, waar het leven nog steeds eenvoudig is en `traditioneel Thai`. De dagen gaan er langzaam voorbij, de mensen zijn vriendelijk en open; toeristen zijn zeldzaam.

De Isaan is een gebied waar Thaise geschiedenis en cultuur nog de gang van alle dag bepalen. Reis met een ervaren gids door centraal en Noordoost-Thailand met zijn talloze bezienswaardigheden en ontdek het echte Thailand, zoals slechts weinig toeristen dit beleven!

REISROUTE: BANGKOK - NAKHON NAYON - SARABURI - SURIN - UBON RATCHATHANI - MUKDAHAN - UDON THANI - CHIANGKHAN - PHITSANULOK - LAMPANG - CHIANG MAI

Ontdek op uw gemak de dorpen waarvan velen bekend staan om hun zijde en fraaie kunstwerken. Elke dorp heeft zijn eigen geschiedenis en de lokalen zijn blij om deze met u te delen. Wist u dat Surin bekend staat om de langdurige relatie met de olifanten? En dat Ubon Ratchathani`s provinciale zegel is een lotusbloem?
Kortom, genoeg te zien en te leren in het vriendelijke en cultuurrijke Isaan.

Waar moet u op letten, wat moet u weten om veilig door Thailand te rijden. Dit alles kunt u vinden op Autoreizen in Thailand
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Round-trip
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 01/04/2023

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: