Homepage > Chiangmai Tours > Chiangmai Tours Details
Ballonvlucht over Chiang Mai
Informatie
Er is geen mooiere manier om de prille schoonheid van het ontwakende Chiang Mai te ervaren dan per zachtjes opstijgende luchtballon. Als u over de Pingvlakte zweeft, kunt u genieten van de adembenemende panoramische vergezichten op de bergen en op terrassen liggende rijstvelden. Het `vogelperspectief` blijkt verrassend gedetailleerd. U krijgt een prachtig zicht op de vele goud aandoende tempels in de omgeving en de weelderige begroeiing op de rivieroevers en de dorpjes rond de stad. Het unieke uitzicht op aarde en hemel kunt u eigenlijk niet op een andere wijze beleven.

De ballonvluchten vinden plaats vroeg in de ochtend, voor de aarde is opgewarmd. U wordt tussen 6 en half 7 opgehaald bij uw hotel en naar de plaats gebracht waar de ballon wordt opgelaten. U wordt er verwelkomd met een kop koffie/thee en snack en kijkt toe hoe de ballon langzaam wordt gevuld. U kunt helpen bij dit proces onder supervisie van de piloot. Als de zon boven de horizon verschijnt, zal de ballon langzaam opstijgen. Na de vlucht van ongeveer een uur en een kwartier gaat u landen op de plek waar de wind u naartoe gebracht heeft en waar u kunt gaan genieten van een heerlijk Champagne ontbijt. Als aandenken krijgt u ook nog een vluchtcertificaat.
Afhankelijk van het seizoen/weer kunt u ook boven de wolken komen te vliegen waar het neveltapijt zo dichtbij en tastbaar is dat u er bijna op zou willen lopen! Ook is het mogelijk zo laag te vliegen dat u kunt converseren met de mensen op de grond! Een tour die u beslist lang zal heugen!

Over de veiligheid: statistieken geven aan dat vliegen in een luchtballon minstens zo veilig is als het zitten in de volgauto! Op aanvraag kunnen we een Nederlandse ballonpiloot organiseren!
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Programma tijd.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Tour
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 03/12/2021

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: