Homepage > Krabi Tours > Krabi Tours Details
Duizend en een nacht eiland tour (Krabi)
Informatie
Duizend en een nacht in Thailand. De zee en de eilanden bij Krabi zijn het decor van deze tour die het ultieme eilandgevoel waarmaakt: een prachtig eiland, een heerlijke barbecue op het witte zandstrand terwijl de zon langzaam in de Andaman zee ondergaat.

Verhalen vertellen, een sensuele nacht, een toverachtige wereld. Kenmerken van het beroemde verhaal van duizend en een nacht. Dat gevoel roepen deze middag en avond in Thailand op. De trip begint als andere mensen naar huis gaan, als de rust op het strand van Ao Nang terugkeert. Deze boottocht brengt je naar de beroemde `zeven eilanden`, waar het prachtig snorkelen en zwemmen is. Bij een van de eilanden kun je in een tunnel door het eiland zwemmen! Je ziet veel vis, koraal en als je geluk hebt een `black tip reef shark`, een haai die niets doet. Wel zo fijn.

Als de avond valt, vliegen vleermuizen boven het eiland. Terwijl de zon ondergaat wordt de barbecue klaargemaakt. Op het menu staan kip en vis. Geniet van de avond met je tenen in het zand, een heerlijke maaltijd en een dromerige omgeving. Helemaal als je lichtgevend plankton ziet. Misschien herinner je je de scene uit The Beach, als de hoofdpersonen tussen het lichtblauwe plankton in zee zwemmen.

Je wordt om 12 uur opgehaald in je hotel. De boot vertrekt om 14 uur. De tocht eindigt als je om ongeveer 20.30 terug bent in het hotel.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Programma tijd.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Tour
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 28/03/2023

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: