Homepage > Chumphon Tours > Chumphon Tours Details
Eco-Logic Experience (3 dagen)
Informatie
Het Eco-Logic resort heeft geen vijf sterren maar wel een miljoen. Die echte sterren illustreren dit bijzondere resort uitstekend: midden in de jungle is geen ruimte voor poespas; genieten van de simpele dingen van het Thaise leven van elke dag worden hier tot kunst verheven. Een paar dagen in deze fraaie omgeving brengen u rust, verdieping en zorgen voor plezier. U gaat de tuin in om de ingredi??nten voor een maaltijd te plukken, u leert som tam maken, gaat met een bamboe vlot de rivier af, picknicken, zwemmen, naar een apen opvanghuis en voor de zonsondergang gaat u naar zee.

Dit resort is geschikt voor alle leeftijden. Kinderen kunnen er meedoen aan yoga, thai boksen (muay thai) of pony rijden. Volwassenen kunnen er hun talenkennis bijspijkeren, zich laten masseren, aan yoga doen, een kookcursus volgen, leren zeep te maken of meehelpen op de zorgboederij. Eco-Logic is namelijk niet zomaar een resort in de jungle.

De Stichting Thai Child Development (TCDF), een Nederlandse/Thaise stichting met Nederlands management (allemaal op vrijwilligersbasis) maakt al sinds 2004 het verschil in de levens van hulpbehoevende Thaise kinderen. Zij bouwden een schooltje voor kinderen met een beperking en helpen waar nodig bij studie of financiering voor operaties. Het resort waar u verblijft is opgestart om de projecten te kunnen ondersteunen. Er wordt niet van u verwacht dat u iets anders doet dan genieten, maar mocht u willen, dan is hulp bij het planten van lemongrass of bomen, of hulp aan de zorgboederij van harte welkom.

Eco-Logic ligt midden in de jungle tussen Ranong en Chumphon en is bereikbaar vanuit Surat Thani, Chumphon en Ranong.

Alle activiteiten kunnen aangepast worden aan de kinderen, van yoga tot kookcursus tot oppas. Er is een grote speeltuin en een aparte speelkamer bij het restaurant.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Tour
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 03/12/2021

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: