Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Fiets & Boot - De drijvende weekend markten
Informatie
Fiets en boot - De drijvende weekend markten is het buitenbeentje onder de fietstours omdat u per fiets en per boot de omgeving van Bangkok en drie drijvende markten gaat ontdekken. U ziet deze dag veel van het dagelijkse leven, maar bezoekt ook een orchidee??n kwekerij, de treinenbegraafplaats Thonburi Locomotive en het kunstenaarshuis Baan Silapin.
Iets meer dan honderd jaar geleden was Bangkok een middelgrote stad met amper wegen. De mensen leefden en werkten er op en rond het water. Dagelijkse boodschappen werden gedaan bij rondvarende handelaren en op drijvende markten. Wat Sapharn Floating Market ligt in een khlong, een kanaaltje, en is de kleinste van de drie die u vandaag ziet. Het ligt zo`n beetje tegen een tempel aan, die al zo oud is dat men nog weet dat de tempel tijdens de oorlog met de Birmezen in de Ayutthaya periode deels werd vernietigd.
Op de drijvende markt van Klong Lad Mayom worden aan twee kanten van het water spillen verkocht. Hier wordt ook de lunch opgediend. Verderop ligt aan de kant van een rivier de Taling Chan markt, die deels op het water en deels op de kade wordt gehouden. Het is een geliefde locatie voor Thai die wel een hapje lusten.

De tour begint om 9 uur `s ochtends in de buurt van Wat Arun (de tempel aan de rivier) en duurt ongeveer 6 tot 7 uur. De Thaise lunch is inclusief.

Nederlanders stappen graag op de fiets. De Thai in Bangkok zijn er niet gek op, maar ze kunnen niet ontkennen dat het de perfecte manier is om hun stad te ontdekken. In het spiksplinternieuwe fietsprogramma `The Other Side of Bangkok` wordt daarom het beste van twee werelden gecombineerd: een effectieve Hollandse bezigheid met de finesses en gedetailleerde kennis van Thai die de stad op hun duimpje kennen. Het is fietsen met de `Thai Touch`. Deze fietstocht berijdt niet de begaande paden, maar kiest voor originele routes, bezigheden en locaties. Kijk bij `optionele tours` voor meer fietstochten uit dit nieuwe programma.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 1 personen.
Programma tijd.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Tour
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 03/12/2021

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: