Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Klong tour over de Bangkok kanalen
Informatie
Laat in de ochtend vertrekt u voor een korte rit naar de Chao Phraya rivier, het beginpunt van waaruit u het `Venetië van het Oosten` gaat ontdekken. Deze kanalentocht is een originele Green Wood Travel tour. Niet een kort toeristisch boottochtje maar een echte beleving in het wijde water landschap van Bangkok.
Tegenwoordig zijn nog steeds uitgestrekte gebieden rond Bangkok alleen over water te bereiken. De klongs (kanalen) zijn in die gebieden de levensaders en de bevolking leeft er veelal nog op de traditionele manier.

Langs het water liggen weelderige plantages, waar mango`s, papaja`s, doerians en ander tropisch fruit worden verbouwd. U gaat met verschillende soorten boten een leuke en beetje spectaculaire tocht maken door dit gebied, waarbij u meteen de drukte van de stad achter u laat. Een unieke belevenis die u niet wilt missen. Bangkok met kinderen, dat is dit de leukste rondvaart.

Een eenvoudige lunch in een typisch Thaise buurtschap en kijkje naar (niet in) de Bangkok Hilton, Bangkwang gevangenis, is inbegrepen.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Programma tijd.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Tour
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 20/05/2024

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: