Homepage > Phuket Tours > Phuket Tours Details
Koh Racha Bounty eiland (4 dagen / 3 nachten)
Informatie
Een ontspannen verblijf op een klein eiland met prachtige baaien, witte zandstranden, wuivende kokospalmen en een helderblauwe zee, met prachtige koraalriffen. Op ruim 20 kilometer ten zuiden van Phuket ligt de nog relatief onbekende eilanden groep, de Racha`s.
Het eiland (=Koh) Racha Yai biedt alles wat u verwacht van een stukje paradijs op aarde. Van alle locaties bij Phuket is het water rond de Racha eilanden het meest helder. Hier kunt u tot rust komen en genieten van de mooiste panorama`s die u zich maar kunt indenken.

Dit tropische paradijs biedt alles wat de rustzoeker en de ware strandliefhebber zich maar kan wensen: een azuurblauwe zee en witte stranden met poederfijn zand tegen een achtergrond van kokospalmen. Verder landinwaarts vindt u jungle en enkele sprookjesachtig mooie panorama`s. In het kristalheldere water, met zicht van wel 25 meter, kunt u eindeloos snorkelen te midden van kleurrijke koralen en talloze tropische vissen. Er is snorkelmateriaal voorradig, maar u kunt hier ook duiken.

U kunt kiezen uit diverse duikprogramma`s zoals introductie-, strand- en boot duiken en PADI-cursussen. Reserveer tijdig!
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Tour
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 24/04/2024

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: