Homepage > Krabi Tours > Krabi Tours Details
Krabi - De vier eilanden tour
Informatie
Het verschil tussen de ansichtkaarten van de prachtigste stranden en vergezichten en de werkelijkheid valt vandaag helemaal weg. De vier strand- en eiland locaties die op deze Vier Eilanden tour worden aangedaan, hebben een ding gemeen: je komt ogen tekort. Railay Beach (Rai Leh), Chicken Island (Koh Kai), Koh Tub en Koh Poda (Poda Island) zijn het perfecte decor voor een zorgeloze dag van op een boot zitten, snorkelen, zwemmen, door het witte zand struinen en relaxen.

Je wordt om half negen opgehaald bij je hotel (mits centraal gelegen) en gaat dan meteen naar de boot. Halte nummer 1 is het strand van Railay (of Rai Leh). Hier worden je de eerste beginselen van het rotsklimmen bijgebracht en ga je naar een grot. Er is genoeg tijd om op het strand van Had Tham Pranang te hangen en even te zwemmen.

Terug naar de boot, Chicken Island wacht. Waarom dit eiland deze naam heeft gekregen wordt heel snel duidelijk als je er aankomt. De punt van het eiland ziet er uit als een kip. Ook hier is het goed zwemmen en snorkelen, op zoek naar koraal en tropische vissen (alleen kijken, niet aankomen).

Na de lunch (picknick) staat Koh Tub op het programma. Een wandelingetje loont zich als het water hier laag staat, dan ligt er een prachtige witte strook zand als een brug tussen de verschillende eilandjes. De laatste keer dat je vandaag je zwemkleding nat gaat maken is bij Poda Island.

De exacte vertrektijden en het dagschema hangen af van de boot die je kiest. Je maakt de tour met de longtailboat, dat is dit beschreven programma voor deze prijs of per speedboot (tegen bijbetaling), (dan kan het programma afwijken).
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Programma tijd.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Tour
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 28/03/2023

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: