Homepage > Chiangmai Tours > Chiangmai Tours Details
Lisu Lodge. Logeren bij de Lisu (2 dagen / 1 nacht)
Informatie
De Lisu bergstam komt oorspronkelijk uit het oosten van Tibet en is in de 19e eeuw terechtgekomen in India, Birma en Thailand. Van oorsprong bergbewoners leven zij in Thailand in het bergachtige noorden. Zij leven grotendeels nog volgens de eeuwenoude tradities van hun voorouders. Het Lisu Lodge project is een uniek project om hun levensstandaard te verbeteren door inkomsten uit toerisme. Maar dan wel met behoud van hun eigen leefwijze, die de deelnemers van deze tour zelf van dicht bij kunnen meemaken.

De prachtige omgeving kunt u gaan verkennen per fiets of ossenwagen. Een unieke ervaring!

Opmerkingen: het is raadzaam om wandelschoenen mee te nemen die nat mogen worden, naast zaklantaarn, slippers, anti-muggenolie en een kleine rugzak met kleren en toiletartikelen. Uw grote bagage laat u het liefst achter in uw hotel / guesthouse in Chiang Mai.

White water rafting in deze tour is niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar.

Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de (water)wegen, etc. moeten we routes soms wijzigen. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze meerdaagse Lisu Lodge Experience is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie; bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Tour
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 03/12/2021

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: