Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Phuket FantaSea
Informatie
Een kleine 10 minuten verwijderd van Patong Beach vindt u dit schitterende thema park welke u d.m.v. prachtige en spectaculaire shows kennis laat maken met oude Thaise tradities en legenden. Het park is verdeelt in 3 sectoren, "Festival Village", "Golden Kinnaree Restaurant" en "Palace of the Elephants".

Het Festival Village neemt de bezoeker mee op reis door de geschiedenis van Thailand. Er is een authentiek Thais dorp en u vindt hier veel kunst en handwerk artikelen. In het Golden Kinnaree Restaurant, `s werelds grootste buffet restaurant en drijvende in het midden van een hemelsblauw meer, kunt u genieten van vele soorten Thaise gerechten afkomstig uit alle vier de windstreken.

In het Palace of the Elephants ziet u een reconstructie van een zeer oud stenen theater uit de Sukothai periode en een heus plein van het Koninklijk paleis. Hier wordt dan ook de spectaculaire "Fantasy of a Kingdom" show gehouden. Een fantastisch opgevoerde show met een mix van geschiedenis, mysterie en mythologie. Het vertelt het oude verhaal van de "Kamala Kingdom" mythe.

In de show vertonen 30 olifanten hun kunsten en een cast van 500 mensen zorgt voor veel spektakel, speciale effecten, stunts, circus acts en magie!
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 1 personen.
Programma tijd.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Tour
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 02/03/2024

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: