Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
PRIVE - Amphawa drijvende markt verrassend Thailand (2 dagen)
Informatie
Laat u verrassen door het echt veelzijdige Thailand. In twee dagen ziet u in deze priv?? tour veel van wat dit land zo ontzettend aantrekkelijk maakt. Niet ver van Bangkok is Thailand meer zichzelf dan in de hoofdstad.

Van oudsher leefden, werkten en woonden veel Thai op het water. Niet zo gek dat er veel drijvende markten waren om groente en fruit aan de man te brengen. Inmiddels zijn er nog maar weinig van deze markten over. Gelukkig is de weekendmarkt van Amphawa blijven bestaan en voor Thai uit Bangkok het aanlokkelijke doel voor een ontspannen dagje uit.

`s Ochtends komen in Thailand de monniken langs om hun aalmoezen te verzamelen. Ook bij de homestay waar u verblijft. U ziet ze op straat en in bootjes over de khlongs. Typisch Thais is waarschijnlijk ook de spoorweg in Mae Klong die over een markt werd aangelegd en waar nog elke dag de marktkooplui hun spullen snel weghalen als de trein langs komt. U komt in de mangrove bossen van Khlong Khon waar u aapjes kunt voeren en u gaat zelf lekker vis eten in het populaire Bangkok Sea View Seafood restaurant dat boven zee is gebouwd. De Bang Kung tempel met de door een boom overgroeide kapel is voor de Thai van historisch belang. Op het programma staan ook het unieke Erawan Museum, dat de vorm heeft van een enorme olifant met drie koppen, en dus de Amphawa drijvende markt met live muziek waar, zo hoort het in Thailand, volop kan worden gegeten.

Kortom: twee volle dagen met veel variatie waarin u Thailand op een andere manier kunt ontdekken.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Tour
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 04/12/2023

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: