Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
PRIVE - Damnern Saduak drijvende markt en de Mae Klong treinmarkt
Informatie
Honderden Thaise kano`s vol groenten, fruit, vlees en zoetigheid op de kleurige en geurige drijvendemarkt van Damnern Saduak. En de Mae Klong trein die met zijn komst langzaam maar gestaag de markt rondom het spoor uit elkaar trekt. Twee mooie ervaringen die wij samenbrengen in deze exclusieve privé ochtend-tour.
U hoeft niet met te veel mensen in een busje te zitten en lang rond te rijden om ze allemaal op te halen. U hoeft niet naar ateliers waar u geen belangstelling voor heeft. Uw chauffeur en gids brengen u en uw gezelschap rechtstreeks naar de drijvende markt van Damnern Saduak en de treinmarkt van Mae Klong.

Op weg naar Damnern Saduak passeert u zoutvlaktes, waar door verdamping zeezout wordt gewonnen. Mooi om even te stoppen en een paar schitterende foto`s te maken. En dat geldt ook voor de velden met de tropische Toddy Palm die u passeert. Deze palm levert een suikerachtige stof waar de Thai een heerlijk en dus populair nagerecht van maken.

Bangkok werd niet voor niks ooit het Veneti?? van Azi?? genoemd. Een dikke honderd jaar geleden woonden en werkten veel Thai op het water. Het oude Bangkok was doortrokken met kanaaltjes en aftakkingen van de Chao Praya rivier. Logisch dat de markten zich dus ook op het water bevonden. De drijvende markt is langzaam uit het straatbeeld van Bangkok verdwenen. Gelukkig is de markt van Damnern Saduak, op zo`n 90 kilometer van Bangkok, bewaard gebleven. Het is niet alleen een populaire markt voor toeristen, veel Thai doen er nog gewoon hun dagelijkse boodschappen.

De reizigers op de Mae Klong trein hebben geen haast, en dat is maar goed ook. Ze zitten in een van de langzaamste treinen van het land. Beroemd is deze trein, die ooit vis en andere goederen naar lokale markten bracht, wel. Op sukkeldraf doorsnijdt de locomotief de op en rond het spoor opgebouwde Rom Hup markt. Die bijnaam verwijst naar een paraplu die inklapt. Precies de beweging die de markt maakt als de trein passeert.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Programma tijd.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Tour
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 01/04/2023

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: