Homepage > Phatthalung Tours > Phatthalung Tours Details
Thale Noi Phatthalung boottrip
Informatie
De wereld om u heen staat nog stil. De zon maakt aanstalten om door de wolken te breken. Langzaam beweegt uw bootje zich over het stille water van Thale Noi, een meertje aan de kop van grote broer Songkhla Lake. Terwijl het lichter wordt ontwaart u de vissers die hun opvallende houten Yok Yor stellages controleren op de vangst van die nacht.

U ziet een watergebied waar de opvallendste kleur het roze van de lotusbloemen is. Iets verderop wandelt een boer met zijn waterbuffels op een van de zeldzame graslandjes die het beschermde vogel-watergebied doorbreken. Uw bootsman weet waar de mooiste plekjes zijn, hij laat de motor stilvallen om geruisloos over het meer verder te drijven. Als de zon op kracht komt, ontdekt u in de verte een vissersdorp, waar het leven al generaties lang volgens oude tradities wordt geleefd.

Deze bijzondere boottrip begint om 6 uur in de ochtend of om 17 uur in de middag. Het begin- en eindpunt is de kleine pier naast het Sripakpra Boutique Resort . Tijdens de ochtend tour (die twee uur duurt) ziet u de zon opkomen, tijdens de middagtour (die een uur duurt) ziet u de zonsondergang. Als u kunt kiezen bevelen wij de ochtend tour aan! De beste periode om deze tour te maken is tussen november een maart (in de regenperiode verdwijnen veel lotusbloemen onder water) en het rustigst is het op een doordeweekse dag (in het weekend zijn er Thaise dagjesmensen).

De bootsman kent het gebied op zijn duimpje en wijst u de mooiste plekken. Ook weet hij precies hoe het bijzondere gebied te bevaren zonder schade aan de natuur aan te richten. De bootsman is geen gids, dat hoeft ook niet. Deze boottrip heeft weinig woorden nodig, de beelden spreken voor zich.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 1 personen.
Programma tijd.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Tour
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 27/02/2024

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: