Homepage > Hanoi Tours > Hanoi Tours Details
PRIVE Good Morning Vietnam (8 dagen)
Informatie
Vietnam hoort bij iedere reisliefhebber hoog op het verlanglijstje te staan. Het paart oogverblindende natuur aan een tumultueuze historie, aan eeuwenoude culturele rijkdom, en aan een oprecht vriendelijke en belangstellende bevolking. Die trouwens ook nog eens weet hoe je koffie maakt! Bovendien is reizen hier nog betaalbaar. In deze acht dagen heten de troefkaarten Saigon, Hanoi en Halong Bay.


Halong Bay is een gigantisch gebied met duizenden kalkstenen rotsformaties, miljoenen jaren oud. Aan boord van de Jonk ontdekt u dit spectaculaire natuurgebied. Onderga het uitzicht vanaf het zonnedek of peddel met de kano tijdens zonsondergang rondom uw cruiseboot.

Saigon en Hanoi zijn de grootste steden van het land. Hanoi is het politieke hart van het land, Saigon het economische en culturele middelpunt. Verschillend in sfeer, maar beiden onderdeel van de recente geschiedenis. In 1945 namen de Viet Minh onder leiding van Ho Chi Minh de macht over. Als gevolg van een machtsspel met de oude koloniale macht Frankrijk, dat werd gesteund door de Amerikanen, werd het land verdeeld in een Noordelijk en Zuidelijk deel. Het begin van een conflict dat zou uitmonden in de Vietnam oorlog. In 1975 wonnen de Viet Minh de oorlog en werd het land als Socialistische Republiek Vietnam herenigd.

Good Morning Vietnam. Met deze woorden begon een populaire Amerikaanse disc jockey tijdens de Vietnam oorlog elke dag zijn uitzending voor Amerikaanse soldaten.

De geschiedenis van Vietnam is nog zichtbaar, maar niet ongemakkelijk aanwezig. Saigon is een prettige stad, het charmante is dat het centrale deel van de stad zich gemakkelijk te voet laat ontdekken. Er zijn parken, aantrekkelijke restaurants en een gevarieerd nachtleven. Het oude deel van het waterrijke Hanoi is heerlijk per fiets te ontdekken. Er kan overal worden gegeten of even worden uitgerust met zo`n heerlijk kopje Vietnamese koffie.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Round-trip
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 03/12/2021

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: