Homepage > Ho chi minh Tours > Ho chi minh Tours Details
Saigon - Foodie Tour per scooter
Informatie
Hoe veel Vietnamezen in het leven staan en wat ze eten leert u op deze smakelijke foodie tour die u per scooter door de bekende en -vooral- onbekende wijken van Saigon voert. Deze halve dag tocht is altijd `s avonds (en begint om 17.30 uur). U wordt door de Engelssprekende chauffeur (en gids) opgehaald in uw hotel (mits in het centrale deel van de stad), krijgt een introductie over de veiligheidsregels voor de scooter en dan gaat de reis door de nauwe straatjes beginnen. Een reis ook langs typische populaire Vietnamese gerechten.

Saigon is een charmante stad, waarvan het centrale deel zich gemakkelijk laat ontdekken. Er zijn parken, aantrekkelijke restaurants en een gevarieerd nachtleven. Inmiddels een miljoenenstad, maar door sommigen nog altijd `Diamant van het Verre Oosten` genoemd. Het verwijst naar de charmante, dorpse nederzetting uit het verleden. Sinds 1976 heet Saigon officieel Ho Chi Minh Stad, als eerbetoon aan haar communistische leider. Maar informeel hebben veel Vietnamezen het nog altijd over Saigon, de naam die het in de 19e eeuw van de Fransen kreeg toen die het in Vietnam voor het zeggen hadden.

Wat staat er op het menu? Op verschillende stops krijgt u andere hapjes. Eerst: Bo Bia, Vietnamese loempia`s met een kopje Nuoc Mia, suikerriet sap. Daarna: Banh Xeo, een hartige pannenkoek en zoetige `vlaai` van bevroren passievrucht. Mocht u dit al geproefd hebben dan is er Bo La Lop, rundvlees in blad, als alternatief. Er zijn een stuk of vier stops. U krijgt dus ook nog Vietnamese pizza (van gegrild rijstpapier), mosselen met citroengras in een potje, gebakken kikker en een dessert met lotus, gedroogde longan en nog veel meer. Met recht een foodie tour per scooter. U bent tussen 21.00 en 21.30 uur weer terug.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Programma tijd.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Tour
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 03/12/2021

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: