Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Hoi An - Vietnamees smullen Lowest price: ฿ 1,500.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,500.00
Duration: 07.00
U kunt maar beter met wat gezonde trek opstaan en niet of niet al te veel ontbijten. U gaat Vietnamees smullen terwijl u en passant enkele verrassingen van Hoi An ontdekt. Onze Engelssprekende gids ontmoet u in het hotel en brengt u allereerst naar de centrale markt van Hoi An. !Ook al is het nog vroeg, de markt is volop in beweging. Er zijn verse groentes en specerijen, er is vis en vlees. De meeste groente komt uit het groente-dorp Tra Que.

Een beetje verscholen, aan de binnenkant van de markt, worden de kruiden verkocht. Essentieel voor de Vietnamese keuken. Dit deel van de markt is niet alleen populair vanwege de kruiden, maar ook omdat er veel bereid eten wordt verkocht. Veel Vietnamezen halen er hier meteen maar even een snack. Uw gids zal u hier Cao Lau laten proeven, een noedelsoep met varkensvlees (of kip) en boordevol kruiden; een populair en typisch gerecht uit Hoi An, dat bijna nergens anders in het land wordt gegeten.

Hierna neemt uw gids u verder Hoi An mee in, om her en der nog wat meer te proeven van de culinaire troeven van Vietnam. Bijvoorbeeld bij Madam Phuong, een naam die met respect wordt uitgesproken. Het is een van de beste, zo niet het beste van Hoi An en wie weet van het land. Proef hier Banh My, een kleine maar fijne Vietnamese sandwich, met verschillende soorten vlees, kruiden en sauzen. Het is heel veel voor zo`n klein hapje, maar uw smaakpapillen gaan het vieren. Er is trouwens ook Banh Dau Xanh (Groene bonencake) en Banh Hoa Hong Trang (Witte rozengebak).

In een lokaal koffietentje drinkt u een kopje koffie of wilt u misschien liever Cha Bap, zoete mais soep. U bent dan al lang genoeg onderweg om zin te krijgen in de lunch. Ook die komt op deze tour nog aan bod. Op het menu staat een andere specialiteit van Hoi An: Com Ga, rijst met kip, groene papaja, munt, basilicum en chilisaus. Rond twee uur bent u terug in het hotel.

Waar nodig maakt de gids gebruik van een minibus of eventueel de fiets.
Wat kan ik verwachten
NIEUWE TOUR ! Exclusieve Green Wood Travel priv?? reis
PERSOONLIJKE VOORKEUR BEPAALT DEZE REIS
Voorwaarden
transfer per minibus of fiets, vermelde streetfood maaltijden, begeleiding van een lokale Engelssprekende gids
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
overige maaltijden en transfers, (fris)drank, alcoholische dranken en persoonlijke uitgaven.
Opmerkingen:
Heeft u een (voedsel)allergie of eet u vegetarisch? Geef dit dan op bij uw boeking.

Wij raden klanten aan om een reis-, medische-, annulering- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Nederland of Belgi??. Dit soort verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kan niet in Vietnam of Zuidoost-Azi?? worden afgesloten. Deze verzekeringen kunt u voordelig afsluiten via Green Wood Travel.
Populaire Green Wood Travel tours