Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

Reacties van onze gasten


Wij horen graag wat u ervaring is met Green Wood Travel en onze reizen.
Hier leest u wat onze klanten over ons zeggen.

Wenst u ook een reactie achter te laten klik dan hier.


  Datum: 13-02-2017 - 12:20:24
  Naam: Jan Rijser
  E-mail: -
  Onderwerp: informatie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij hadden via Green Wood Travel een dag een auto met chauffeur geregeld. Kosten hiervan THB 2.750. Ons is echter niet verteld dat dit excusief overige kosten (benzine-tol-parkeerkosten) was. Hier werden wij door de chauffeur mee geconfronteerd toen we weer bij ons hotel werden afgezet. Bij navraag bleek dat dit op onze ticket was vermeld. Dat klopte inderdaad, maar wij hadden hier tijdens het boeken ook door Green Wood Travel op gewezen moeten worden. De chauffeur kan dus vragen wat hij wil, want deze kosten zijn voor ons niet te controleren. Overigens vertelde de chauffeur dat hij van Green Wood Travel slechts een bedrag ontving van THB 2.000. Dus een provisie voor deze bemiddeling van maar liefst THB 750. Wij hebben overigens 3 tripjes via Green Wood Travel geboekt. Dus een aardige provisie! Dus voor een dikke vette 1.
  Naschrift van Green Wood Travel

  Beste familie Rijser,

  Bedankt voor het schrijven in ons gastenboek vandaag.

  U boekt bij ons op kantoor voor vier personen een fietstocht in Bangkok, een diner in de Baiyoke Sky toren en een minibus huur voor een dag naar de trein- en de drijvende markt.

  Op onze website en op uw reisvoucher staat het volgende; "EXCLUDING FUEL - ONLY DRIVER - NO GUIDE SERVICE - LITTLE OR NO ENGLISH".
  http://www.greenwoodtravel.nl/tours/bangkok/minibus-huur-met-chauffeur-deluxe/?id=s0002

  Sun 15-Jan-17 07.00 - Minibus huur met chauffeur (Deluxe)(T-S0002)
  Note: EXCLUDING FUEL - ONLY DRIVER - NO GUIDE SERVICE - LITTLE OR NO ENGLISH. CLIENTS WISH TO VISIT MAEKLONG ROM HUUB MARKET AND DAMNOERN SADUAK 1
  1 x 2250 = 2250 THB (Minibus rental)
  1 x 500 = 500 THB (Service driver)
  TOTAL = 2750 THB (= 76 Euro)

  Om dan zo negatief in ons gastenboek te reageren vind ik ongepast. Onze chauffeur (Mr. Supachai) was keurig op tijd en heeft u overal na toe gebracht. Naast de minibus huur ontvangt hij ook een 300 THB per dag extra voor zijn service.

  Als u nog verder opmerkingen en of verzoeken heeft verneem ik deze graag.

  Met vriendelijke groet,

  Ernst-Otto Smit
  www.greenwoodtravel.nl
  Datum: 12-02-2017 - 12:46:57
  Naam: John en Eveline
  E-mail: -
  Onderwerp: Onze reis naar Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Bij deze willen wij alle medewerkers van Green Wood Travel ontzettend bedanken voor hun deskundigheid en enthousiasme die wij ervaren hebben. Binnen 1 1/2 week hebben zij onze vakantie naar Thailand geregeld, precies naar onze wensen en dat tijdens de kerstperiode! Ook een tussentijdse wijziging in Thailand zelf was binnen no-time zonder toestanden geregeld. Grote klasse! Wij raden dan ook iedereen aan om met deze professionele organisatie op reis te gaan naar Thailand!
  Datum: 11-02-2017 - 12:17:01
  Naam: Hans de Ridder
  E-mail: -
  Onderwerp: Thai Farm Kookcursus
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij hebben bijzonder genoten van de prettige en professionele manier waarop de kookcursus werd gegeven. Fijn was het ook een schort te krijgen en een lap om je handen aan af te vegen of af te drogen. Elke keer als een gerecht klaar was dan aten we dat gezamenlijk op. Deze dag was voor ons onvergetelijk.
  Datum: 08-02-2017 - 06:36:22
  Naam: Katrien De Loof
  E-mail: -
  Onderwerp: Uitstappen in thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Bedankt voor de superorganisatie van al onze uitstappen
  Diner baiyoke toren supertof om te doen op het vroege uur rond 18
  Daguitstap in bangkok landmark tour het klassieke gecombineerd met super toffe plaatsen ook super lunch op boot
  S avonds nr calypso ook tof in leuke omgeving
  Dag 3 Bangkok een super aan te bevelen fietstocht met bird een onvergeetlijke ervaring we kozen voor comb fiets en water echt een beleving
  Met trein nr chang mai en dan 1/2dag fietsen rond de stad veel gezien en goeie fietsen en toffe gids leerrijk
  De volgende dag werden we opgehaald door onze gids we reden nr bergstammen,doi suthep,fantastische lunch op orchideeënfarm en op terugweg parasols echt super dag
  Als afsluiter elephantpark 1/2dag echt iets om zeker te doen kleine groepjes en je mag veel zelf doen
  Datum: 15-01-2017 - 17:41:49
  Naam: Jeroen Fabritius
  E-mail: -
  Onderwerp: Bedankt
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Mensen van Greenwood,

  Via deze weg wil ik jullie bedanken voor de uitstekende service die wij tijdens de afgelopen 3 weken hebben gekregen. Daar kunnen de meeste grote Nederlandse touroperators nog wat van leren! Bedankt voor de snelle en correcte acties toen wij hebben aangegeven wat onderdelen van de reis te willen aanpassen. Binnen 30 minuten werden we terug gebeld en was het regelt voor een kleine meerprijs.

  Perfect!

  We komen zeker terug.

  Familie Fabritius
  Datum: 31-12-2016 - 11:23:40
  Naam: Martin Karsdorp
  E-mail: -
  Onderwerp: weer geweldig
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Graag wil ik het hele greenwood team langs deze weg bedanken voor weer een fantastische ervaring. Het tijdperk van de tours zijn we al lang ontgroeid. We willen daarom de waardering uitspreken dat onze custom made reis WEER zo spot on geregeld was. Dank hiervoor. Enig minpuntje was dat op de dag van vertrek op de reisbeschrijving een pickup time stond van 9:00 uur en op de voucher (bleek later ;-) )7:00 uur. Dat is dan even haasten om je koffer te vullen. Maar daar kom je wel overheen.

  Overall niets dan lof en op naar de volgende ervaring.

  Martin en Ilonka
  Datum: 27-12-2016 - 14:27:38
  Naam: Sophie
  E-mail: -
  Onderwerp: Fijne ervaring gehad!
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Aangekomen in Bangkok konden wij vanwege de weersomstandigheden niet naar ons vooraf geboekte accommodatie. Green Wood Travel heeft ons dezelfde dag persoonlijk geholpen met een nieuwe fijne accommodatie en vervoer. Daarnaast kwamen we zelfs door hun laagste prijs garantie goedkoper uit. Deze hulp is ontzettend fijn geweest en we hebben een heerlijk verblijf gehad. Alles goed geregeld en naderhand werd nog gevraagd of we het goed hadden gehad en drop off locatie gecheckt. Kortom een zeer goede ervaring. Bedankt!
  Datum: 19-12-2016 - 17:40:53
  Naam: Anja
  E-mail: -
  Onderwerp: ERG TELEURGESTELD
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Greenwoodtravel laat je in de steek als het fout gaat. Ze verschuilen zich dan achter partners. Een reis geboekt, 600 betaald. Reis wordt na 1,5 dag afgebroken. Dit is op de helft van de trip. Retour krijg ik 100 Euro.
  Greenwoodtravel waar ik boek voelt zich niet aansprakelijk. Ze zijn het wel met me eens dat het niet klopt. Maar betalen mij niets terug.
  Ik zal zeker niemand meer aanraden bij Greenwoodtravel te boeken.
  Thailand is een land van respect, maar Greenwoodtravel heeft helaas geen respect voor haar klanten.
  Datum: 16-12-2016 - 14:07:18
  Naam: Paulien
  E-mail: -
  Onderwerp: Hanoi - Vietnam
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Naar aanleiding van een eerdere geboekte trip naar Thailand hebben we Green Wood Travel gevraagd om onze trip in Vietnam regelen; hotel, transfers vanaf hotel naar vliegtuig en visa versa, visa, fiets tour en cruise Halong Bay. Alles was tip top geregeld met hoge kwaliteit van service en daarnaast ook de gekozen hotels, transfers en de tours. De mensen die de tour doen, zijn goede mensen die wat te vertellen hebben en je veel willen laten zien. Wat mij ook opvalt is dat de tours vaak net iets anders zijn dan waar de massa toeristen naar toegaan. Green Wood Travel zorgt ervoor dat je niet naar de meest toeristische plekken gaat, maar doen het vaak net even iets minder toeristisch. Dit is vaak nog mooier en zie je zoveel meer!

  Datum: 09-12-2016 - 14:29:42
  Naam: H. de Groot
  E-mail: -
  Onderwerp: HET WAS SUPER
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Geachte dames en heren,

  Hier even een berichtje vanuit het koude Nederland,

  Ten eerste willen we jullie bedanken voor de fantastische organisatie van onze rondreis door Thailand.
  Alles maar dan ook alles was tot in de puntjes geregeld. Op elk afgesproken tijdstip stond er een minibusje voor ons klaar !!
  Hotels, excursies, binnenlandse vlieg- en treinreis, alles was voor honderd procent geregeld.

  Ook willen we via deze weg onze gidsen (Toy en Green) en chauffeurs (Anucha, Pon en hr. Supot) nog eens hartelijk danken voor de goede zorgen.
  Zij hebben er mede voor gezorgd dat wij een onvergetelijke vakantie hebben gehad.

  Namens de families de Groot en van Haaren

  BEDANKT VOOR DEZE MOOIE VAKANTIE DOOR HET PRACHTIGE THAILAND !!!!
  Datum: 06-12-2016 - 10:42:19
  Naam: Jos Baars
  E-mail: -
  Onderwerp:
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Ik had niet gedacht ooit een dergelijk negatief bericht te hoeven plaatsen maar helaas ben ik bijzonder teleurgesteld over hoe Greenwood met problemen omgaat. Na een nachttrein van Chumpon naar Bangkok kwamen we erg vroeg aan bij het President Solitaire hotel. Van tevoren hadden we al bij Greenwood besproken dat dit hotel de kamers gereed zou hebben bij aankomst echter niets bleek minder waar. We zouden de kamers vanaf 10.00 uur in kunnen bij bijbetaling van THB 2800 (ca. € 75). Omdat we redelijk total loss waren hebben we dit gedaan. Toen bleek dat dit toch weer niet kon. CC afschrift zou tenietgedaan worden. Helaas in de consternatie verzuimd bonnetje te vragen. We konden wel bij het zwembad gaan liggen totdat kamers beschikbaar kwamen. Na een paar uur konden we dan toch in de kamers. Achteraf bleek dat Hotel toch de creditcard boeking had geïncasseerd. Herhaaldelijk vragen om opheldering naar President Solitaire en Greenwood Travel blijven tot op vandaag onbeantwoord.

  Met het uitgeven van Vouchers is Greenwood ook niet bijzonder accuraat. Transfer vanaf hotel om 09.00 uur terwijl je terugvlucht om dezelfde tijd gaat? Greenwood draait er de hand niet voor om. Sta je vervolgens op het vliegveld in de wetenschap dat je vlucht reeds vertrokken is en zijn er beschikbare (en betaalbare) plaatsen op andere vluchten zelfde dag (dit in de wetenschap dat Greenwood eerst nog langdurig moet checken of er überhaupt beschikbaarheid is via de originele route)? Greenwood heeft geen oog voor uw belang maar houdt koppig vast aan hun eigen belang. En portemonnee. Diverse correspondenties en gesprekken later wenst Greenwood niet veranwoordelijk te willen zijn voor hun wanprestatie.

  Waar we na onze eerste reis met Greenwood zo positief waren zo teleurgesteld zijn we nu.

  Jammer Greenwood, erg jammer.
  Naschrift van Green Wood Travel

  Goede middag familie Baars,

  Bedankt voor dit bericht, ook al is het niet positief.

  Mijn collega Kwanhathai heeft al in detail gereageerd betreffende de gemiste Finnair vlucht op 02 september 2016.
  Lees verder >>>

  Dear Mr. Jos Baars,

  Firstly, I would like to apologize for the matter what happened to you and your family on last day in Thailand. This causes you all unwanted stress.

  The transfer time did not match with the departure time of your Finnair flight. This is partly Green Wood Travel mistake but we can't admit that it is totally our mistake. We also expect that when clients check in online they check the departure time. If there is a miss match we can correct it.

  When you where at Bangkok Suvarnabhumi airport I have tried to solve the situation. We reserved rooms near the airport and immediately contacted Finnair Head Office in Helsinki to find a solution.

  The solution was that you could fly the next day with Finnair.

  But before we could inform this to you, you had already decided to take the 12.50 hours flight of Eva Airways on 27 August.

  Anyhow, I have direct informed you, but you insisted to fly the same day and buy the tickets yourself with Eva Airways.

  I know that my apology is not enough for your feeling. We have tried the best to recover the situation and had an alternative flight booked for your family.

  I sincerly hope that you will understand my explanation of the above matter.

  If you need more information please do not hesitate to contact me.

  Kind regards,
  Kwanhathai Preechawai
  Office Manager

  PRESIDENT SOLITAIR - BANGKOK
  Jullie vroegen op 17 april aan Kwanhathai om een extra nacht in te boeken van 23-24 augustus vanwege de vroege aankomst met de nachttrein op 24 augustus. Kosten zouden zijn: 2 kamers x 1700 = 3400 THB

  Dit heeft zij over het hoofd gezien en niet opgenomen in het programma en ook niet berekend. Excuses hiervoor.

  Ter plaatse hebben jullie een 2900 THB voor een vroege check-in aan het hotel betaald.

  From: "Jos Baars"
  To: "Kwanhathai Preechawai" , michel@greenwoodtravel.nl, "Tine Panjer"
  Sent: Sunday, April 17, 2016 9:29:07 PM
  Subject: RE: THAILAND INFORMATION - REVISED EXAMPLE PROGRAM

  • From Tuesdat 23rd to Saturday 27th President Solitaire Hotel in Bangkok (=+1 night)

  ORIGINELE BOEKING
  Wed 24-Sat 27-Aug-16 BANGKOK
  President Solitaire, 2 Twin + Breakfast, (Executive Suite (Min 2 Nights))
  Note: promo:PS-Roo2-Pro-07-2016 2 1700 x 3 = 5100 10200

  Op 04 juni verstuurd mijn college een e-mail of jullie een ander hotel wensen dan het President Solitair. Hij stuurt de complete boeking, 24-27 Aug. en de volledige tekst door van President Solitair.

  In het totaal hebben het reisprogramma in de maanden voor af jullie reis wel 10x doorgestuurd.
  Helaas heeft Green Wood Travel en jullie niet opgemerkt dat de boeking voor het President Solitair altijd op 24-27 Aug. is blijven staan.

  DATE 04 Juni, 2016
  CLIENT No. 16-080700/G
  CLIENT ID PANJER-T
  REFERENCE THAILAND INFORMATION

  Beste Familie Panjer,

  Even wat minder nieuws, er komt net een bericht binnen dat het President Solitaire gaat renoveren in de periode dat jullie komen.

  Zij kunnen u ook omboeken naar een van de volgende hotels:

  Grand President - Sukhumvit Soi 11
  President Park - Sukhumvit Soi 24
  Royal President - Sukhumvit Soi 15
  Kingston Suites - Sukhumvit Soi 15

  Als u een ander hotel in gedachte heeft kan dat natuurlijk ook.

  Ik verneem graag van jullie.

  Wed 24-Sat 27-Aug-16 BANGKOK
  President Solitaire, 2 Twin + Breakfast, (Executive Suite (Min 2 Nights))
  Note: promo:PS-Roo2-Pro-07-2016 2 1700 x 3 = 5100 10200

  We wish to advise you that President Solitaire will be closing for total renovation with effect from 31st August 2016, and that the program will see the hotel closed for a period of between 12 and 14 months.
  READ MORE >>

  Mijn oprechte excuses dat jullie Thailand vakantie niet volledig voldeed aan jullie verwachtingen.

  Check in tijd van de meeste hotels in Thailand is vanaf 13.00 uur.

  Helaas kan Green Wood Travel niet voor jullie aankoop van EVA Airways vliegtickets verantwoording nemen.

  Green Wood Travel heeft meteen een alternatieve vlucht aangeboden met Finnair. Een dag later en een nacht accommodatie nabij de luchthaven inclusief transfers.

  Met vriendelijke groet uit Bangkok,

  Ernst-Otto Smit
  www.greenwoodtravel.nl
  Datum: 28-11-2016 - 21:52:30
  Naam: E. de Lely
  E-mail: -
  Onderwerp: reiservaring
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste mensen van Greenwood Travel,
  Wij willen jullie bedanken voor de mooie reis die we de afgelopen 3 weken in Thailand hebben gehad. Zonder jullie voorstellen en genomen moeite was het niet zo'n succesvolle vakantie geweest. Alles was perfect aangesloten. Wij hebben ook genoten met Supoj als gids/chauffeur in de Isaan Tour. Wel hebben wij een klein aandachtspuntje voor de Isaan Tour. Er waren een paar bezienswaardigheden in de tour die niet meer of minder in gebruik waren.
  Bijvoorbeeld:
  - In de provincie Loei is bekend vanwege haar wijngaarden en de beroemdste gaan we bezoeken: Chateau de Loei. De Wijngaarden is vergaande glorie, ze verbouwen er geen wijn meer. Ook daar was het uitgestorven.
  - In het dorp Bo Po bevindt zich een zoutwaterbron. De dorpelingen koken het water todat het zout achterblijft. Er was geen zoutwaterbron meer te bekennen.
  Misschien voor jullie een aandachtspuntje.
  De hotels waren perfect, de transfers goed afgestemd, de treinrit van Phitsanulok naar Chiang Mai en de binnenlandse vlucht terug naar Bangkok waren allemaal goed geregeld. Geweldig!
  Wij hebben een goede indruk van Thailand, het land van de glimlach, gekregen, en wij komen zeker weer terug.
  Heel veel koude groeten uit Nederland, Eugéne en Debby de Lely  Datum: 18-11-2016 - 12:04:41
  Naam: Gerard van der Vooren
  E-mail: -
  Onderwerp: rondreis Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Geachte Hr.Mevr.
  bij deze willen wij Greenwood bedanken voor de fantastische vakantie (eilanden tour) de wij hebben ervaren. Alles was naadloos gepland en sloot feilloos op elkaar aan. Ook toen ik zelf een ongeval hebt gehad en naar een ziekenhuis toe moest is dit perfect opgepakt om te zorgen dat we toch nog de laatste boot naar Koh Sa Mui niet zouden missen !! We hebben met jullie op kantoor in Bangkok kennis mogen maken en zijn daar uitstekend geholpen. De reis zelf was helemaal super, wat ook het vermelden waard is de warmte en vriendelijkheid die wij hebben ervaren in het Palm vieuw Resort, de familie die het park beheert zijn helemaal top, vriendelijk, hartelijk, niets te veel en heerlijk eten. Ik ben niet iemand die snel reviews schrijft maar de reis heeft een fantastische indruk gemaakt en wilde jullie hiermee mijn compliment geven.Ik en er van overtuigd dat we julle vaker gaan zien !! Met vr.gr.Gerard van der Voooren & Ruby Matthjssen
  Datum: 01-11-2016 - 20:08:46
  Naam: Dianne en Jozef Bekkers
  E-mail: -
  Onderwerp: rondreis door Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij maakten in juni 2016 een rondreis door Thailand; van begin tot einde perfect geregeld door Greenwood. Wat heerlijk dat je overal welkom wordt geheten en wordt verwacht. Alles klopte. We hadden geweldige gidsen, fietsten in Bangkok, maakten een jungletocht, bezochten de Gouden driehoek, Kanchanaburi, met de nachttrein naar Chang Mai en tot slot uitpuffen op het paradijselijke Koh Pha Ngan. t Was een geweldige reis.
  Michel Takken en team, heel erg bedankt!
  Datum: 14-10-2016 - 11:26:06
  Naam: Ruud en Tineke Mandos
  E-mail: -
  Onderwerp:
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Green Wood Travel, heel erg bedankt voor het perfect regelen van onze vakantie in Thailand. Alle transfers, vliegtickets, hotels, ze waren prima geregeld. ook de fietstocht in Bangkok was heel erg leuk. Onze privé chauffeur Supot reed heel veilig en is een aardige man. Een beetje jammer dat we erg veel geld moesten betalen voor de floating market. Ik heb in eerdere reacties gelezen dat er meer mensen hier last van hadden. Misschien in het vervolg de gids de tickets laten regelen? De boottocht van Phuket naar Koh phi phi was ook prima geregeld. Ruim van tevoren op de boot en leuke plaats aan dek geregeld.
  Nogmaals, heel erg bedankt. Green Wood Travel zullen wij zeker aanraden!

  Ruud en Tineke Mandos
  Datum: 09-10-2016 - 07:39:56
  Naam: Monique
  E-mail: -
  Onderwerp: 4 weken door Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Voor de vierde keer koos ik voor Greenwood travel om mijn reis door Thailand vorm te geven. Wederom wil ik jullie hartelijk danken voor het uitstekend regelen van onze vakantie.
  Alles was tot in de puntjes geregeld. zelfs toen ik zelf een fout maakte door 2 vouchers om te wisselen en de verkeerde voucher aan de chauffeur te geven. Hebben jullie dit op de achter grond recht gebreid. Ik heb er totaal geen last van gehad en niemand heeft mij geattendeerd op deze fout die ik natuurlijk pas achteraf opmerkte :). Van Bangkok, via Ayutthaya, River Kwai Jungle Rafts, Chang Mai, Koh Samet, Trat, Koh Chang. Alles was perfect geregeld. Ook de trein -, vliegtickets en hotels. Wij hebben het geweldig gehad. Maar graag wil ik wel dat jullie de volgende keer ook het weer een beetje beter regelen :)

  Tot ziens!
  gr
  Monique
  Datum: 04-10-2016 - 11:33:54
  Naam: Jan en Evelyn van Rekum
  E-mail: -
  Onderwerp: Bedankt Greenwood travel,
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:

  Onze eerste grote reis, dus best wel nerveus enzo,
  maar beter kon het niet geregeld zijn, wij gaan volgende keer zeker weer bij jullie boeken.
  perfect, top.
  Datum: 23-09-2016 - 09:40:22
  Naam: Yvonne
  E-mail: -
  Onderwerp: Top vakantie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Met 2 vriendinnen op vakantie geweest in Thailand. Eerst Bangkok en daarna Koh Chang. Greenwood heeft de gehele reis zo supergoed geregeld. Wat was het geweldig!! Hotels, transfers en een tour was helemaal geweldig. De transfers stonden altijd overal op de juiste tijd op ons te wachten en de hotels waren super. Schoon, lieve mensen en goed eten.
  Greenwood bedankt voor het regelen van onze top vakantie.
  Datum: 17-09-2016 - 16:00:00
  Naam: Alex A. Witzier
  E-mail: -
  Onderwerp: thailandreis
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Allereerst wil ik mijn hartelijk dank uitspreken voor de meer dan voortreffelijke manier waarop Michel Takken alle tickets voor ons heeft geregeld, zowel mail als telefoon werden steeds weer heel snel beantwoord en wijzigen was nooit een probleem. Dus ook de volgende keer weten we jullie te vinden.
  Nogmaals bedankt.
  Alex Witzier.
  Datum: 16-09-2016 - 09:15:02
  Naam: J.Snepvangers
  E-mail: -
  Onderwerp: Vakantie met kinderen.
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Als alleenstaande moeder met 2 kinderen van 10&11 op vakantie geweest.
  De meeste geregeld via Greenwood. Wel een aantal hotels zelf uitgezocht buiten hun aanbod, maar wel geboekt via hun. De reis in super verlopen!
  Totaal 4 weken geweest. Pai is toch wel onze favoriete plaats!
  Als was het waterpark grandcayon Chiang Mai ook super geweldig voor de kinderen.
  Zeker tevreden over Greenwood, aangezien ik veel gemaild heb met aanpassingen stonden ze altijd alles keurig te woord.

  Hopend binnen 2 jaar weer terug te komen.

  Vriendelijk Groet Jolanda Snepvangers