Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

Reacties van onze gasten


Wij horen graag wat u ervaring is met Green Wood Travel en onze reizen.
Hier leest u wat onze klanten over ons zeggen.

Wenst u ook een reactie achter te laten klik dan hier.


  Datum: 14-09-2016 - 04:40:00
  Naam: Henk
  E-mail: -
  Onderwerp: Erg onder de indruk.
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Mijn Familie kwam voor het eerst bij ons op bezoek in Thailand en had op, onder andere mijn aanbevelling, een aantal trips geboekt bij Green Wood Travel. De eerste trip betrof een reis na Kachana buri per prive minibus en chauffeur. Onderweg vroegen ze de chauffeur om een stop te maken bij de Damnoen Saduak floating market. De chauffeur zette hun af bij een van de boot vertrek punten en gelijk kwam er een mevrouw aanlopen met een bonnen boekje met een prijs van 1000 baht per persoon, totaal 5000 baht. Al snel kwamen ze erachter dat ze waren opgelicht en dat de prijs veel lager moest zijn (niet meer dan 2000 baht). Om eerlijk te zijn staat Damnoen Saduak bekend om dit soort praktijken. Ik heb daarop Green Wood Travel, Michel Takken (die hun reisen had geboekt), ingelicht. Hij gaaf aan om wat onderzoek te doen. Nog voor mijn familie terug ging naar Nederland stuurde hij hun een e-mail om 3000 baht terug te storten.
  Ik woon bijna 6 jaar in Thailand en kan U vertellen dat dit een erg bijzondere service in Thailand en ook de eerste keer dat ik zoiets meemaak. Normaal krijg je (bijna) nooit je geld terug.
  De rest van hun trip was ook goed geregeld door Green Wood ondanks dat ze het erg druk hadden tijdens het hoogseizoen.
  Datum: 11-09-2016 - 13:35:41
  Naam: margret van leenen
  E-mail: -
  Onderwerp: thailand vakantie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wat is onze reis fantastisch verlopen. In Nederland regelmatig met Mels gemaild of via Skype al onze wensen doorgegeven, telkens kon hij de aanpassingen zo te plannen dat wij uiteindelijk een reis hadden helemaal naar onze wensen. Alle documenten die we nodig hadden werden ons toegestuurd en de rest lag klaar in Bangkok.Met al onze hotels en transfers waren we benieuwd of alles soepel zou verlopen.Maar dit was het geval. Alles verliep prima!

  Dank je Greenwood voor deze prachtige reis, we boeken zeker weer bij jullie de volgende keer.
  Datum: 08-09-2016 - 11:36:56
  Naam: Busi
  E-mail: -
  Onderwerp: vakantie Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Erg tevreden over de organisatie van onze reis. Alles verliep erg goed.
  transfers, interne vluchten, boot. Alles was perfect geregeld.
  Complimenten voor Mels die helaas niet meer werkzaam is bij jullie.
  Hij heeft er voor gezorgd dat wij een prachtige vakantie hebben gehad.


  Wij zijn zeer positief over Green Wood Travel
  Altijd goed bereikbaar, en de mensen (mn met Michel gesproken) die werken zijn altijd even vriendelijk, en nemen goed de tijd voor je.

  Zeer zeker een aanrader voor een volgende keer!
  Datum: 06-09-2016 - 16:40:20
  Naam: Eddie & Marlies
  E-mail: -
  Onderwerp: Reis en huwelijk in Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  3 jaar geleden tijdens reis Thailand vroeg mijn man of ik met hem wilde trouwen. Dit jaar terug geweest in Thailand om de daad bij het woord te voegen. De reis zoals gewoonlijk prima geregeld door Greenwood Travel en ook bij het plannen van het huwelijk prima geholpen.

  De tours waren geweldig, de resorts voldeden exact aan onze wensen. Dit is toch de verdienste van Greenwood. Niet voor elke locatie hadden wij dezelfde wensen maar door de prima adviezen kregen we wat we wilden op elke locatie. Ook laatste wisselingen (vlucht ipv trein, extra tour over 2 dagen) waren prima geregeld. Bedankt voor wederom een superervaring. We will be back!

  Eddie en Marlies
  Naschrift van Green Wood Travel

  Mmmmmm! Als ik het zo allemaal volg op Facebook en via de Chat komen we elkaar zeer regelmatig tegen :-)

  Blijf genieten en altijd belangrijk voor Green Wood Travel - zeg het voort zodat wij meer mensen NOG meer kunnen laten genieten van het samenzijn!
  Datum: 06-09-2016 - 07:50:51
  Naam: Visser
  E-mail: -
  Onderwerp: heel veel dank
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Green Wood Travel heeft voor ons een aantal verblijven, transfers en binnenlandse vluchten geregeld. Dat hebben ze (via Mathijs) uitstekend gedaan!!
  Naschrift van Green Wood Travel

  Ons werk is meer onze hobby daarom is met mensenwerk :-)
  Datum: 05-09-2016 - 10:54:06
  Naam: Chantal Duckers-snackers
  E-mail: -
  Onderwerp: Top vakantie!
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Afgelopen weekend terug gekomen van een top vakantie in Thailand met dank aan Greenwood Travel. De hele organisatie was super geregeld. Alle chauffeurs stonden op de exacte tijden voor ons klaar. Ook de binnenlandse vluchten en boot overtocht naar Koh Samui waren goed geregeld. De door ons bezochte hotels waren uitstekend en de dagtrips ook allemaal. Wij kunnen de Klong tour met onze gids Green en fietsen in Bangkok zeker aanraden. Maar ook de chauffeurs van onze privé Van waren zeer behulpzaam.
  Kortom een Top Vakantie en zeker niet onze laatste keer Thailand én Greenwood Travel!
  Groetjes Chantal
  Datum: 04-09-2016 - 14:59:18
  Naam: W den toonder
  E-mail: -
  Onderwerp: Rondreis augustus 2016 met 3 kinderen 13, 18 en 20
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Top, alle aansluitingen en transfers klopten, overal stond weer iemand te wachten om ons naar hotel, boot of excursie te vervoeren. Alle hotels voldeden aan de verwachtingen.
  En een grote pluim voor Mister Nun die ons 5 dagen in zijn minivan door het westen van het land heeft rondgereden.
  Datum: 01-09-2016 - 16:25:29
  Naam: hindriksen
  E-mail: -
  Onderwerp: vakantie thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  perfect georganiseerd en goede ervaringen met de meeste geboekte hotels. 1 hotel was een tegenvaller; coconut village resort. dit hotel zou ik uit mijn bestand halen. het op het eerste gezicht lijkt het mooi maar als je dieper kijkt is het een achterhaald en aan vernieuwing toe. daar waren ze dan ook druk mee bezig in de periode dat wij er logeerden. dagelijks een kango aan de gang om een aantal appartementen de vloertegels er uit te halen
  schuren in de badkamermuur, schimmel in het douchegordijn, kussens van de oude houden verschimmelde zonnebanken gescheurd, etc etc. allemaal dingen die ik niet had verwacht. ik heb er foto's van gemaakt. phi phi eiland was leuk met een mooi huisje. prima, niks verkeerd mee. gezellige plek om een aantal dagen door te brengen. de laatste dagen in bangkok waren perfect. prachtig hotel en leuk geshopt. complimenten voor de strakke planning met het vervoer van en naar hotels / airport. etc. petje af. had ik in het begin een beetje twijfels over of dat allemaal wel goed zou gaan. voor de rest geslaagd. vr gr willem hindriksen
  Datum: 29-08-2016 - 13:22:24
  Naam: Anneloes
  E-mail: -
  Onderwerp: Vakantie Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij hebben met ons gezin een geweldige vakantie in Thailand achter de rug. We hebben het land doorgereisd met airco prive bus, nachttrein, tuktuk, fiets, touringcar, boot en vliegtuig. Alles was perfect georganiseerd door Greenwood. Zo konden wel gewoon met ons eigen gezin op avontuur, zonder vast te zitten aan een groot reisgezelschap. We hebben heel veel facetten van Thailand ontdekt. Het was heel afwisselend. Ik raad andere gezinnen onze reis van harte aan!
  Datum: 26-08-2016 - 12:03:11
  Naam: Familie Tool
  E-mail: -
  Onderwerp: Topvakantie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:

  Goedemiddag Michel en Ernst,

  Langs deze weg willen wij jullie zeggen dat wij een topvakantie hebben gehad! Alles was dik voor elkaar en iedereen heeft ontzettend genoten van deze reis!

  Vooral onze gids NUI was een topper. Wat kan die man leuk vertellen en wat een voortreffelijke gids!!!!
  Hij heeft ons alles laten zien wat op het programma stond en deed zelfs extra dingen welke niet op het programma stonden. Echt een super gids!!

  Hierbij nog een leuke foto van onze groep met de leuke t-shirts! Nogmaals bedankt voor alles en we zullen een goeie recensie plaatsen!

  Met vriendelijke groet,

  Ronald en Angelien Tool uit Enkhuizen
  Datum: 24-08-2016 - 15:43:22
  Naam: Joke
  E-mail: -
  Onderwerp:
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  We willen Greenwood Travel hartelijk bedanken voor de fantastische reis die we hebben gemaakt door Thailand. De cauffeurs waren altijd keurig op tijd, de hotels waren prachtig en de excursies waren erg leuk! Vooral het fietsen door Bangkok is echt een must!!

  Wij waren de treintickets vergeten mee te nemen vanuit Bangkok maar deze zijn keurig achter ons aan gestuurd naar ons volgende hotel! Fantastische servie!

  Jelle en Joke ten Napel
  Datum: 24-08-2016 - 10:20:33
  Naam: Caroline Grenon
  E-mail: -
  Onderwerp: vakantie Thailand augustus 2016
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste Greenwood Travel,

  We zijn net terug van een 2-weekse rondreis door Thailand met ons gezin (kids 17 en 19 jaar). We willen jullie bedanken voor het regelen van de bij jullie geboekte vliegreis, hotels, chauffeur en excursies. Wij hebben een heerlijke tijd achter de rug, veel gezien en op een leuke manier kennisgemaakt met de Thaise cultuur en bevolking. Fietstocht de Colours of Bangkok was een aanrader. Nachttrein een belevenis. Transfers waren altijd op tijd.
  Onze complimenten voor Michel Takken voor de goede organisatie!

  Groet familie Grenon

  Datum: 22-08-2016 - 12:57:57
  Naam: Rene Pluijmakers
  E-mail: -
  Onderwerp: thailand 2016
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  wederom na een succesvolle vakantie in 2015, Greenwood ingeschakeld om alles te regelen. Net als verleden jaar klopte alles, de gidsen,chauffeurs,hotels allemaal goed geregeld. Het enige wat echt heel slecht was, was het supar royal beach hotel in nakon si tamarat! Wij hebben vanuit daar contact opgenomen om ons te redden van dit afgrijselijk hotel. Dit werd adhoc door Greenwood geregeld!! Top prestatie dankjewel.
  Maar nogmaals: HAAL DIT HOTEL UIT JULLIE KEUZES!!! dit is niet greenwood waardig (meer?)

  Als wij volgend jaar weer naar zuid oost azie gaan honderd procent zeker met greenwood!! Michel Takken Geweldig gerereld!!
  Datum: 21-08-2016 - 20:11:50
  Naam: Tannie van Horck
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand reis
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Ik heb de nodige (idiote) vragen gesteld aan Michael en iedere keer werden ze keurig beantwoord. Alles was keurig netjes geregeld door Greenwoodtravel. Of het nu een taxi of hotel was, het maakte niet uit, het was geregeld.
  Super bedankt en in de toekomst zal ik zeker weer van jullie diensten gebruik maken.
  Datum: 20-08-2016 - 14:24:00
  Naam: Anton en Bianca
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand 2016
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste Greenwood, voor de 2e jaar achter elkaar naar Thailand op vakantie gegaan en voor de 2e keer het door Greenwood laten regelen. Bij aankomst bij ons eerste hotel te Bangkok lagen alle vouchers klaar. Alles, chauffeurs, vervoer en hotels waren weer top geregeld door Greenwood. Toch even een negatief puntje: wij hebben Koh sok laten regelen, 1 dag in een boomhut ( palm view) en daarna elefant Hill Tour in Koh Sok op een vlot. De boomhut was dus niet een boomhut, enkel een hut op 4 palen, en in de schema bij Koh Sok stond oa beschreven dat wij een plaatselijk vissersdorp zouden gaan bezoeken, maar de lokale gidsen vertelden ons dat dit al een paar jaar uit het schema was gehaald, en daar gingen wij dus niet heen. De tocht door de jungle was zwaar en enigszins gevaarlijk, het was spiegel en spiegel glad. Zelf ben ik 5 keer zwaar onderuit gegaan en mijn vrouw was met haar rug op een rots gevallen. De helft van onze groep zijn voortijdig teruggekeerd, aangezien je je ernstig kon blesseren met het vallen op rotsen maar ook op stukken bamboe. De plaatselijke gids had deze tocht moeten cancellen en is dus ook niet aan Greenwood te verwijten. Wel het bezoek aan een plaatselijke vissersdorp uit het programma halen. Maar alles bij elkaar was het weer top geregeld. Dank en wellicht tot volgend jaar. Anton en Bianca
  Datum: 19-08-2016 - 19:57:19
  Naam: Sabine Bogaert
  E-mail: -
  Onderwerp: Zeer goed georganiseerd!
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste medewerkers van GWT,

  Dank voor het uitstekend regelen en adviseren bij onze eerste Azië reis (Thailand).
  Alles was goed geregeld (vliegreis, transfers, trein, boot, binnenlandse vlucht). Een logistiek hoogstandje! 1 voucher ontbrak (bootreis) maar dat is door GWT en Elephant Hills (waar we toen verbleven, in de jungle met slecht internet) op zeer charmante manier opgelost.
  Bij het ophalen van de vouchers, werd mij verteld dat ik paar 100 euro te veel had betaald en dat dit weer netjes terug overgemaakt zou worden. Erg eerlijk is dat!
  Ik zal GWT zeker aanraden!
  Datum: 18-08-2016 - 20:28:05
  Naam: Perry
  E-mail: -
  Onderwerp: Rondreis Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij hebben met ons gezin (2 volwassenen en 3 kinderen van 8, 10 en 12 jaar) een prachtige rondreis gemaakt in Thailand van 31 juli t/m 17 augustus 2016.
  We hebben alles inclusief de vlucht via Greenwood Travel geregeld. Alle accomodaties waren prima in orde (schoon en gunstige ligging), alle transfers waren stipt op tijd met keurig vervoer. De gidsen/begeleiders bij de jungletocht, river kwai excursie, tuk tuk toer en fietstocht waren kundig en maakte er een unieke ervaring van.
  Graag willen wij Greenwood Travel hartelijk bedanken voor deze onvergetelijke reis. Als wij weer een reis willen gaan maken in Azie zullen we zeker weer met Greenwood Travel contact opnemen.
  Datum: 17-08-2016 - 12:26:36
  Naam: Lidwine Erftemeijer
  E-mail: -
  Onderwerp: Bedankt
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Een waanzinnige vakantie gehad in Thailand dankzij de goede bemiddeling en goede adviezen van Greenwood. Bedankt onder andere Ernst Otto! We hebben gezamenlijk de gehele reis uitgestippeld naar onze wensen. Zij hebben vervolgens onze vliegtickets, treintickets, hotels en transfers geregeld. Alle tickets en reisbescheiden kregen we netjes in een mapje op onze eerste bestemming. Ook een fijn idee dat zij een aanspreekpunt zijn in Thailand die Nederlands spreken maar ook Thais spreken. Nogmaals dank!
  Datum: 17-08-2016 - 12:12:22
  Naam: leon drewes
  E-mail: -
  Onderwerp: ervaring
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  net terug van 3 weken rondreis door thailand met gezin met 2 kinderen (15+11).
  we hebben een erg leuke tijd gehad en een indrukwekkende ervaring beleefd. greenwoodtravel weet wat er te koop en te doen is in thailand. al met al blijft het wel gewoon een reisburo, maar dan een nederlandstalige ter plekke. had van ons iets meer inlevingsvermogen gemogen in het voortraject bij de boekingen om de reis nog meer "op maat" te maken. verder prima te doen.
  Datum: 16-08-2016 - 19:26:55
  Naam: Petra
  E-mail: -
  Onderwerp:
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Op aanraden van vrienden onze reis door Thailand bij Greenwood geboekt. Belangrijkste motivatie was toch wel prijs in combinatie met de vele mogelijkheden. Uiteindelijk een prachtige veelzijdige rondreis gemaakt met aansluitend strandvakantie Koh Samui. Bij aankomst in Bangkok kregen we een uitgebreide toelichting en een mapje vol met alle vouchers voor alle tours, hotels, trein, vlucht etc. Werkelijk alles is vlekkeloos verlopen. Overal stond precies zoals afgesproken alles op tijd klaar, of het nou taxi bij de pier was of extra bed in hotelkamer. Echt heel goed geregeld. Als wij nog een keer naar Azië afreizen zullen we zeker weer met jullie contact opnemen! Hartelijk dank voor onze super vakantie :-)